2777
2789
عنوان

خود با دوقلوهام بدون شوهرم داریم میریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 89 پست
درکت میکنم عزیزممنم دوساله هروقت میگم بریم‌خونه مامانم عصبانی میشه اخم وتخم میکنه آخرین بار ۳ ماه پی ...

دقیقا داماد مااینجوری عقده ای به تمام معنا همیشه داره کرم میریزه چون خانواده خودش ادم حسابش نمیکنن سرخواهرم خالی میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خانمایی که تنها میرین بیرون

مخصوصا اسی که راه دور میره

و شوهراتونم بقول خودتون ادم نیستن

حواستون باشه به بهانه ترک منزل ، بدون حق و حقوق دائمی نفرستنتون خونه پدری

مردا خیلی پررو هستن 

خواستم گوشزد کنم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من یک هفته قبل از عید ما رو آورد خونه مامانم اصلا ننشست گفت کار دارم و خودش رفت خونه بعد حالا ه ...

از منم همینه

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
والا اینقدر بدم میاد از این زنهای که میگن همش باید کوتاه بیایی

من نگفتم کوتاه بیایی کوتاه اومدن باید دو طرفه باشه ولی با لجبازی هم تا حالا هیچ زندگی درست نشده فقط همه چی بدتر شده با تعامل که همه چی درست میشه خواهر جان

خر تر از شوهر من شوهر تو هست اسی چطور قبول کرد دست تنها دوتا بچه شیرخوار رو ببری بعد چطوری میخای اینهمه راه بهشون غذا بدی شیر بدی الان دیگه فقط شیرخوار که نیستن بعد چطوری پوشکشون رو عوض کنی شوهرت دنبال بهونه بوده وگرنه چطور اجازه داد اینهمه راه خودشو راحت کرد فردا خدای نکرده چیزیم‌بشه میگه خودش پاشد رفت وگرنه مجیپبور بود خودش ببره تو راه کمکت کنه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

دقیقا داماد مااینجوری عقده ای به تمام معنا همیشه داره کرم میریزه چون خانواده خودش ادم حسابش نمیکنن س ...

دقیقا خانواده شوهر منم همینن 

در طول سال یکبار زنگ نمیزنن دعوت کنن 

همیشه خودمون دوساعت میرفتیم بعد جالبه الان که دیگه نرفتم همش زنگ‌میزنن بهش که زنت نیومد زنگ‌نزد و ..پرش میکنن 

خیلی سخت بود خیلی، اگه بت بگم بعد از ده سال رفتم باشگاه باور میکنی

چرا نکنم منم هنوز نتونستم یکروز برای خودم باشم مثل عقب مونده ها شدم از جامعه از همه چی دور موندم چون شوهرم خره و فقط بفکر خودشه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

من نگفتم کوتاه بیایی کوتاه اومدن باید دو طرفه باشه ولی با لجبازی هم تا حالا هیچ زندگی درست نشده فقط ...

مردی که لجباز و پرو باشه هیچ‌وقت کوتاه نمیاد 

من دوسال کوتاه اومدم اومدم چیشد نتیجه اش

پر و گستاخ شد 

کوتاه اومدن خوبه باعث دوام زندگی میشه ولی وقتی که دوطرف یه زمان هایی کوتاه بیان نه فقط یه طرف

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
خر تر از شوهر من شوهر تو هست اسی چطور قبول کرد دست تنها دوتا بچه شیرخوار رو ببری بعد چطوری میخای این ...

مادرشوهرم‌ و پدرشوهرم رفتن پیشش گفتن بیا ببرش دست بالا گناهه وقتی دیدن نیومد مادرشوهرم اومد گفت تا اونجا میام دیگه برمیگردم.  خدا لعنتش کنه امام حسین بزنه به کمرش

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
مردی که لجباز و پرو باشه هیچ‌وقت کوتاه نمیاد من دوسال کوتاه اومدم اومدم چیشد نتیجه اشپر و گستاخ شد ک ...

اره از من خیلی گستاخ و پرو هستش اگه التماسش کنم یا کوتاه بیام بدتر پرو میشه دیگه همین کارو می‌کنه همیشه