2777
2789
عنوان

رون مرغ به صرفه هست یا مرغ کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 91 پست
نه عزیزم ما کرج هستیم و تهران هم همین هست، همیشه رون ارزونتره قیمت کیلوییش

حالا جالبه خودشون زنگ زدن بیان بعدش سه نفرشون معلوم نیست بیان یا نه گفت حالا اونا شب جای دیگه دعوت هستن شاید بیان خونه شما شاید برن اونجا اخه دیشب قرار بود بگه آخرش چکار میکنن الان هنوز هیچی نگفته به نظرت زنگ بزنم بپرسم میان یا نه زشت نیست ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی اینطوری برا مهمونی زشته

گلم برای ایشون گفتم که گفتند تومضیقه هستند. البته الان اکثرا تومضیقه هستند بنده خداها.

حالا من با خانواده ای وصلت کردم که از گوشت متنفرن. نمیدونی چه عذابی میکشم برای دعوتی هام. این خوراک یکی از غذاهامه،یه کشک بادمجونم میزارم،یه قرمه و یا قیمه هم کنارش. اخر مهمانی،کل گوشت ها میمونن و سبزیجات و اب خورش خورده میشه. همسرمم لب به گوشت نمیزنه🫢🫢🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حالا جالبه خودشون زنگ زدن بیان بعدش سه نفرشون معلوم نیست بیان یا نه گفت حالا اونا شب جای دیگه دعوت ه ...

عزیزم، ریلکس باش، نه نپرس، یا مثلا بگو انشالله که اونام تشریف میارن، دوست دارم در خدمتشون باشم، اینجوری بهت میگه میان یا نه

من الان همش 5 تا دیس دارم داخل سه تاش برنج بکشم دوتا واسه مرغ کم هست میگم داخل سه تا بشقاب خورشت خور ...

گلم چرا زشت باشه؟ زشت اونه که تو بخوای کل بودجه تو بزاری برای مهمون و خودت تا آخر ماه تو خرج یومیه ت بمونی

نمیدونم کدوم شهری ولی معمولا قیمت ها رو روی تابلو جلو در مرغ فروشی ها میزنن رون ارزونتره 

کنار رون حتما سیب زمینی خلال کرده و هویج خلال کرده سرخ شده بزار سبزی خوردن بزار سینی هات پر به نظر می‌رسن برای هر نفر یه رون در نظر بگیر با آب مرغ هم سوپ جو درست کن سالاد هم میتونی بزاری خیلی هم عالی میشه اصلا هم خودخوری نکن الان همه اینو میدونن وضع مالی خوب نیست

ظرف سوپ بیرون همش 40 ت میدن بزرگش دوتا بگیرم 80 میشه نمی‌دونم خودم درست کنم یا از رستوران بگیرم

اگه خوشمزست،اماده بخر. ۳تا ژله هم بخر ژله هم بزار برای دسر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گلم برای ایشون گفتم که گفتند تومضیقه هستند. البته الان اکثرا تومضیقه هستند بنده خداها.حالا من با خان ...

ای وااای یعنی هیچی گوشت نمیخورن ؟هم سخته براشون غذا درست کردن و هم از نظر اقتصادی کلی خوش بحالت میشه دختر 😁😁

برعکس همسر و خانواده ی همسر من یعنی آدم ورشکست میشه از دستشون 😆😆😆

نه بابا، اختلافش زیاد نیست ولی رون همیشه ارزونتره،

ولی خب کم در میاد . پول یه مرغ کامل نهایتا چهارتا رون بشه 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ای وااای یعنی هیچی گوشت نمیخورن ؟هم سخته براشون غذا درست کردن و هم از نظر اقتصادی کلی خوش بحالت میشه ...

اصلاااا. لب نمیزنن. خب منم روم نمیشه کلا غذای گیاهی درست کنم ...اول اون کشک بادمجونه تمام میشه. بعد اب قرمه.بعد سبزیجاته مرغ. و یه تپه گوشت میمونه😭