2777
2789
عنوان

رون مرغ به صرفه هست یا مرغ کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 91 پست
به خدا موندم آخه نمی‌دونم چکارکنم اونا خودشون وضعشون خوبه پولدار هستن نمیگن شاید یکی دستش خالی باشه ...

ببین برای هر نفر رون گرون تموم میشه دوتا مرغ بزرگ بخر و بپز و از قسمت‌های بالش سالاد الویه درست کن سوپ هم بزار دوتا مرغ درست ازون تر وتوشمزه تره وسینه ی بزرگه که ۵ نفر رو سیر میکنه 

من از نظر کیلو گفتم مثلا مرغ ۹۰ باشه ، رون ۸۶ تومنه! روی کل خرید رقم خاصی نمیشه اختلافش

خو تو حساب کن هر ی رون چند گرم در میاد 300 تا 500 گرم که در میاد خو روی کل اره ایشون میگه 800 دارم مرغ باید بخره نوشابه باید بخره سالاد باید درست کنه باید کمترین خرجا کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قابل توجه اون خانومی که میگه توی شهرشون رون گرونتره !!!

والا بِلا توشهر ما رون گرونتره🤣ما جنوبیم.همه از دم جوج خورن. درخواست بالاست و قیمت ها کمی بالاتره. شیطونه میگه برم امروز از تابلوی مرغ فروشی عکس بگیرم🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کباب نمیشه افطار میان خونمون آپارتمان هست طبقات بالا بو میره آخه ایرادی هم هستن همون رون متوسط بخرم ...

همون رون متوسط بخر بره چاره ای نیس بخر دو طرف را سرخ کن کف ماهیتابه بخوابون هویچ و فلفل دلمه بریز دورش تا رو سرش آب بریز رب و ادویه هم قاطی کن بریز روش درشم بزار تا بپزه

اصلاااا. لب نمیزنن. خب منم روم نمیشه کلا غذای گیاهی درست کنم ...اول اون کشک بادمجونه تمام میشه. بعد ...

فقط براشون مرغ درست کن قیمه و قرمه درست نکن وقتی دوست ندارن اسراف میشه حیفه

😆😆😆😆اخیییی بنظر من کلا گوشت درست نکن حیفه خراب میشه

کمی کم رو هستم.وگرنه خودشون هم توخورش هاشون فقط برای طعم ۲تکه میندازن و اونم نمیخورن. دور میریزن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چجوری درست کنم هیچی بلد نیستم 🤦🏻‍♀️

عزیزم اصلا نگران نباش چون خودشون هیچ انتظار ندارن از شما که تجربه نداری اگر خواستی میتونی کمی سوپ یا آش با جو پرک هم بزاری هم پیش غذا شیکی میشه و هم خیالت راحته که غذات زیادم میاد ،برای خورش مرغ هم سیب زمینی بیشتری سرخ کن گ

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
فقط براشون مرغ درست کن قیمه و قرمه درست نکن وقتی دوست ندارن اسراف میشه حیفه

مرغ که اصلا لب نمیزنن😭 کلا گوشت نمیخورن. بینیشون رو میگیرن