2777
2789
عنوان

کسی بوده آزمایشش منفی باشه بعد مثبت بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67213 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه هفته عقب انداختم نمیدونم چیکار کنم بی بی چک که منفی بود ..موندم دارو بخورم پریود شم یا نه بار ...

من دقیقا مثل شمام الان

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
سلام خانوما منم یک هفته تاخیر دارم دوبار بیبی زدم منفی بود امروزم رفتم آزمایش هم منفی بود بتا ۲بود ...

خیلی عقب انداختی؟

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
من 21 روز بعد موعد منفی بود و دو هفته بعدش مثبت بود ولی همون موقع ک منفی بود سومین هفته بارداری بودم ...

منفی بود یعنی عدد بتا صفر بود؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
من 21 روز بعد موعد منفی بود و دو هفته بعدش مثبت بود ولی همون موقع ک منفی بود سومین هفته بارداری بودم ...

واقعااا؟؟ یعنی ۳هفته تاخیر داشتی ولی ازمایش منفی شده! بعداز ۵ هفته تاخیر نشون داده!؟ اینکه خیلی عجیبه

منم الان شرایط مشابه دارم بعداز ۲۰ روز تاخیر ازمایش دادم منفی شد با عدد ۰/۸ الان نزدیک به ۳۰ روز میگذره یعنی دوماهه پریود نشدم و هرچی هم میخورم باز نمیشه یعنی ممکنه واقعا باردار باشم چطور بفهمم جریان چیه؟!