2777
2789
عنوان

90 تومن پولو الکی به باد دادم😭😭

260 بازدید | 21 پست

90 تومن پول به تلوزیون ال جی بدی زیاد نیست؟ 

اصلا قصدم این مقدار هزینه نبود قبل از عید میخواستم یکی 65 بگیرم در حد 40 تومن نگرفتم دیگه دلار رفتم بالا میشد تا 50 تومن یک 65 گرفت، اخرش جو گیر شدم یکی 75 گرفتم 90 تومن، همش میگم کاش با این پول حداقل سونی میگرفتم، ال جی تازه فهمیدم تحریم کرده ایرانو نمیشه حتی از مرورگرش استفاده کرد، سونی حداقل اندروید بود میشد برنامه نصب کرد،تلوزیونم هر چی بزرگتر بگیری کیفیت تصویرش پایین تره، همش میگم با این پول میتونستم حداقل یک لباسشویی خوب هم بگیرم و همون 65 کارمو راه مینداخت، از اون روز همش دارم خود خوری میکنم و یک جورایی افسرده شدم🥺 به نظرتون زیاد هزینه کردم ارزش داره یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خریدید دیگه 

اما زیاد هزینه کردید واقعا و بدون تحقیق 

هر چی سایز بیشتر باشه تو اکثر tv ها کیفیت پایین تر اومده 

جدا از این lg واقعا کیفیت صداش خوب نیست 

مبارکتون باشه 

خوبه که این پول اینجا خرج شده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
چقدر قیمت ها رفته بالا🫨حالا ک گرفتی استفاده کن لذت شو ببر بهش فکر نکن

ارزون ترشم بود بستگی به مدلاش داره 

تحت تاثیر حرفای فروشنده قرار گرفتم دیگه همون که بالاتر بود انتخاب کردم

من سال ۹۲ ال جی خریدم ۵۲ اینچ به نظرم حدود ۲ میلیون دقیق رو یادم نیست

تمام این سالها با این که بچه هام و همسرم  همه اش پای تلویزیون هستن آخ نگفت 

الکی خودت رو اذیت نکن 

حالا که خریدی دیگه مبارکتون باشه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

مبارکت باشه 

دیگه خریدی پشیمونی سودی نداره

ولی میتونی اگر استفادش نکردی با یه فروشگاه ضحبت کنی ک تلویزیونو بدی جاش ماشین و یه برند دیگه تلویزیون برداری

یا دیوار برای فروش 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت    در انتظار نی نی  

کیفیت صداش خوب بود راضیم ولی به نظرم همون 65 مناسب بود

به نسبت سامسونگ و اینا خوب نیست 

اگر خونتون بزرگ نیست اره ۶۵ مناسب بوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
مبارکت باشه دیگه خریدی پشیمونی سودی ندارهولی میتونی اگر استفادش نکردی با یه فروشگاه ضحبت کنی ک تلویز ...

نه استفاده کردم 

دیگه این تلوزیون ها چون گرونه نمیشه دست دوم فروختش یا باید خیلی ارزون بدی که فایده نداره