2777
2789
عنوان

ایمپلنت یا روکش

158 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیز

دندانپزشک من اول تشخیص عصب کشی و روکش داد بعد از عصب کشی گفت دیواره دندان خیلی خیلی نازک شده و ممکنه بشکنه. و خودت تصميم بگیر ایمپلنت کنم یا روکش بذارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا جایی که میتونی دندونت رو نگهدار ایمپلنت آخرین گزینه باشه چون بعد از ایمپلنت دیگه راهی وجود نداره، عمر ایمپلنت هم در بهترین حالت ۲۰ ساله البته در بهترررین خالت 

بنظرم روکش کن بعد ها لازم بود بکش و ایمپلنت کن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
ممنون میشم اگر تجربه ای دارید نظرتون را بگید. خودم نمی دونم کدوم را انتخاب کنم

روکش بزار .ایمپلنت مرحله بعده که اگر تاج دندان کامل هم بشکنه پست و روکش می‌زارن در نهایت ایمپلنت. فعلا سراغ ایمپلنت نرو تا وقتی ریشه دندان رو داری

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹