2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترینش و گرفتم ولی هنوز جز یکی دوبار استفاده ای نکردم نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه😂

ماهی بال مرغ توش  عالی  و بدون دردسر میشهمن برا گرم کردن نون هم ازش استفاده میکنم سیب‌زمینی درسته و سیب‌زمینی خلالی هم عالیه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اون موقع که شانس و تقسیم میکردن به من گفتن برو کنار

خوب یه منزل مسکونی باید باشه

نمیشه رو خونه ای که توش میشینی ریسک کرد 

پس فردا برنداری بفروشی سکه بخری سکه افت کنه خونه بره بالا بمونیم تو کوچه!

از شانس منو شما هیچی بعید نیست

سرمایه گذاری تو ایران شبیه قماره

انگار تو تاریکی تیر میندازی یا میخوره یا خطا میره

ولی رو خونه ماشین و کاری که ازش نون درمیاری هرگز این قمار و خطرو نکن جانم

اگر پول اضافه داشتی ریسک کن...

چند روز پیش ۵ تا دسته سبزی خوردن گرفتم ۱۱۰بعد که کارت کشید گفتم چخبرررره چرا ایقد گرون گفت همینه دیگ ...

تو کارتت پول کم بزار 

که جو گیر نشی 

من بیشتر از ۵۰۰ نمیزارم تو کارتم

برای خونه خودم بخار شو گرفتم 18 میلیون 

به درد خودم نمیخوره چون خونم خیلی تمیزه 

به درد چربی و کثافت میخوره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

منم ماشین خریدم 

فقط میرم سر کار و برمی‌گردم 

بیشتر اوقاتم که تعطیله و نمی‌رم بیرون 

اگه همون رو داده بودم طلا خریده بودم الان 2 میلیارد طلا داشتم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

سلطان خریدای یبار مصرف منم،بارونی خریدم رنگ موز مانتوهای اینترنتی وحتی حضوری که یبار فقط تن کردم، محصولات پوستی مختلف اووو😂چت روز پیشم رفتم یه عطر گرون خریدم که با بوش حال نمیکنم زیاد

سلام، من تازه گیا اینو فهمیدم که ما ایرانیا خیلی چیزای الکی زیاد میخریم . اثاث خونه و خرت و پرت و لباسهای الکی و مارک که هیچ جایی هم نداریم بپوشیم، خودمم همین بودم ولی چندساله دارم روی خودم کار میکنم، واقعن کل وسایل مورد نیاز یک انسان از ۲۰ قلم جنس بیشتر نیست، ای کاش کمتر خودمونو اسیر این چیزا کنیم و بیشتر مسافرت بریم و کیف دنیا کنیم