2777
2789
عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

وای نگو نگو 

منم شوهرم رو بیچاره کردم عینک ایتالیایی می‌خوام 🤧🤧 حالا نمیزنم چون کورم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

و اما خودم قبل از  عاقل شدن

دستگاه بخور سرد، قالی ۱۵۰۰ شانه رنگ طلایی و طوسی که نصف قیمت ردش کردم و اصلن به خونه من نمیومد متاسفانه و ۳سال پیش ۱۰ میلیون ضرر کردم و نو نو ردش کردم و از ترس سرزنش بقیه اصلن به کسی نگفتم، کفش قرمز ، تونر و ماسک مو و ... که چندبار بیشتر استفاده نکردم و همش همینجور مونده ، یک کفش چرم از حراجی که یک سایز کوچیکتر ازپام بود ولی به امید جاباز کردن خریدم و پولمو انداختم تو چاه، یه کرم ضد افتاب خارجی گرون که۴برابر قیمت سینره بود و هیچچچچ فرقی با سینره نداشت و حجمش هم نصف بود، یک پارچه مجلسی گیپور که ۵سال پیش ۷۰۰ هزار شد و همینجوری مونده گوشه کمد خونه ، چون باید چندبرابرش پول خیاط بدم که آیا اخرش به سلیقه م بشه یا نه، سرخ کن بدون روغن که ای کاش به جاش اسپرسو ساز میخریدم ، موی مصنوعی که واقعن عین احمقا میشم میزنم به سرم و الان فقط واسه دکور زدم تو اتاق خواب، اتوی مو که با موهای کم پشت من نمیدونم باچه عقلی خریدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای نگو نگو منم شوهرم رو بیچاره کردم عینک ایتالیایی می‌خوام 🤧🤧 حالا نمیزنم چون کورم

اینجا گفتن میشه شیشه عینک آفتابی رو نمره دار کرد

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
منم ماشین خریدم فقط میرم سر کار و برمی‌گردم بیشتر اوقاتم که تعطیله و نمی‌رم بیرون اگه همون رو داده ب ...

ج ماشيني خريدي مگه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
و اما خودم قبل از عاقل شدندستگاه بخور سرد، قالی ۱۵۰۰ شانه رنگ طلایی و طوسی که نصف قیمت ردش کردم و ا ...

چقدر چیز بدرد نخور داری شما😁

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ادکلن دیور ادیکت 

وقتی تست کردم خوشم اومد 

اصل هم بود کلی پولش رو داده بودم 

اما متاسفانه باهاش سردرد میشدم 

خیلی بوی قوی و سنگینی داشت نتونستم تحملش کنم 

دادم به خواهرم 

عاشق اونایی هستم که با اکانت های فیک خودشون اکیپ شدن :))