2777
2789
اعصاب خوردیه، جوابشونو نده خب،، یاام نی‌نی‌یار وتگ کن روهمون پستت بگو پاکش کنه که راحتشی عزیزم..

احتمالا باید همین کار رو بکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخیش ....دلم حال اومد دختر

دیگه فردا میرم باهاش بیرون😊❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وایی من میخواستم نگیریم بابام رفت یدونه گرفت ۱۵۰ تومن ریییز تو یه شیشست زیرش علف کاشتن😂

مابندرعباسیم ماهی عید دونه ای۶۵تومن دوتاگرفتم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
بیشتر ببینید
ای جانممم این شد 🫀🥰انشاالله خیلی خوش بگذره بهتون بانو جان

قربونت 

اتفاقا حرفهای اینجا باعث شد والا اگر نمیگفتم باور کن هنوز سر حرفم بودم ولی دیگه استفاده میکنم و لذتش رو میبرم 

از همه اونایی هم که بهم انرژی و عشق دادن ممنونم 

امیدوارم این حس خوب به تک تکشون برگرده

قربونت اتفاقا حرفهای اینجا باعث شد والا اگر نمیگفتم باور کن هنوز سر حرفم بودم ولی دیگه استفاده میکنم ...

فدای تو بلفی عزیزم ...

دنیا دو روزه لذتشو ببر 🫀🥰

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

از جلوی در خونه ی فامیل رد شید بوق بوق کنید سرشونو ک اوردن بیرون ، دست تکون بدید و با نیش باز بوس بف ...

ما اینجا کسی رو نداریم باور کن اصلا اصلا درگیر مال دنیا نیستم پز دادن و فخر فروشی اصلا تو اخلاقم نبوده و نیست 

برای اونا هم دعا میکنم هزاران هزار برابر من خدا بهشون نعمت و برکت و مال بی نهایت بده که دلشون بزرگ بشه

شاید این تاپیک ب خواست خدا برای شما ساخته شد 🥰

هیچ اتفاقی بی حکمت نیست قطعا و خدا پیامش رو از طریق دوستای گلی مثل شما فرستاد ❤️

فدای تو بلفی عزیزم ...دنیا دو روزه لذتشو ببر 🫀🥰

حتما جان دل حتما❤️😍

انشالله که امسال کلی عروسی باشه من و شما هم بریم خودی نشون بدیم حداقل لباس ها حیف نشن😂😂😂

اره والا💃

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

۵ سال پیش یه بازی فکری خریدمم ۳۰۰ هزارتومان 

ولی هنوز نفهمیدم چه جوری میشه بازیش کرد 

صرفا چون عکس روش خوشگل بود گرفتم 

مامانم هر وقت می بینتش فوشارو شروع می کنه 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

رفتم سوپرمارکت یه عالمه بستنی خریدم ( خودم تنها میخواستم بخورم)

شد ۶۴۰ تومن 🥲  اون موقع به چشمم نیومد ولی الان حسرت میخورم ... کاش میرفتم سکه پارسیان میخریدم

با خدا همه چیز امکان پذیره