2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدال مسخره ترین خرید میرسه به همسر بنده . تا دلتون بخواد پول خراب کنه . یه چیزای مسخره ای میخره بعد میاد با اب و تاب تعریف میکنه و کلی ذوق میکنه ‌ . انبارداریش هم برای منه . سال ۹۱ یادم نیس شما حساب کنید دلار و طلا چند بود . ۸۰۰ هزار تومن داد کوله پشتی کوه نوردی . اینقدر گنده بود که تو هیچ کمدی جاش نمیشد . به اسم امریکایی بهش انداخته بودن . حالا ما نهایت کوهنوردیمون دو ساعته . اینقدر عصبانی شدم که دلم میخواس موهای خودمو بکنم . حالا غیر اون هزاران چیز مسخره گرفته ولی کوله سوزناکت. همه بود 

رفتم دانشگاه ۴سال از عمرمو الکی هدر داد الکی پول بابای کارگرمو هدر دادم مامان بیچاره م از گلوش زد داد ب من ک درس بخونم ک آخرش نشستم تو خونه بیکاروعلاف 

برام ی صلوات بفرستین ک ب امید خدا فردا از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجرو بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

ماساژور برقی، شیردوش برقی، دستگاه اپیلاسیون صورت، سرخکن بدون روغن، تابه دوطرفه، تابه رژیمی، غذاساز، ...

تابع رژیمی تو بده به من 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
بیشتر ببینید

هرسری میرم خرید لباس یه سایز کوچیکتر میگیرم که خوشگلی اون لباس وادارم کنه رژیم بگیرم لاغر شم اما بازم رژیم نمیگیرم

و هردفه بدون کوتاه اومدن باز همینکارو تکرار میکنم الان کلی لباس ولی لباس ندارم بپوشم:)

اوسکولم🙂💔

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

چیز الکی ک زیاد خریدم ولی یه خرد کن پلین خریدیم شاید یبارم استفاده نکردیم 

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
جارو رباتیک ۱۶ پرومکس(البته هدیه بود)

چرا بده مگ؟

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید

دستگاه وکس گرفتم دردش زیاد بود دوباره رفتم موم گرفتم 

اونم نتونستم تحمل کنم و موبر میزنم 😂

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بیشتر ببینید
چند بار استفاده کن برو سفر ، خرید ، دور دور اونوقت خوشت میاد

سفر که نه ولی تصمیم گرفتم داخل شهر استفاده کنم دیگه بعد از صحبت‌های دوستان اینجا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سفر که نه ولی تصمیم گرفتم داخل شهر استفاده کنم دیگه بعد از صحبت‌های دوستان اینجا

کی میدونه؟

شاید این تاپیک رو اتفاقی ندیدی و یه تلنگری بود برات که از ماشینت استفاده کنی و عشق کنی ، بدون ارزش دادن به حرف مردم و فقط گوش دادن به خواسته قلبت