2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244693 بازدید | 961 پست
باز خوبه برا شما سر شغل بهم خورد ..منو ب خاطر بیماری خواهرم بهم زدن و حتی گفتن باید بره آزمایش بده . ...

خیلی از خواستگارهای سنتی اصلا ازدواجی نیستن فقط میان در خونه های مردم میوه و شیرینی بخورن😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچیییی .‌‌‌...هیچی دختر ب چش نمیادی مهریه چیه مگ؟!ینی واقعا عرضه اونم ندارن اقایون!

مهریه هم که کی داده کی گرفته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
باز خوبه برا شما سر شغل بهم خورد ..منو ب خاطر بیماری خواهرم بهم زدن و حتی گفتن باید بره آزمایش بده . ...

چی کشیدی عزیزم💔😔

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

الان ازدواج کردی؟

نه مجردم ... کلا اکثر خواستگارام به درد نمیخوردن ... هر کدوم یه ایراد بزرگ داشت که نمیشد ازش گذشت ... وقتی هم خودم آسون میگرفتم و به یه آدم معمولی رضایت میدادم و شرایط سختی هم واسه ازدواج نمیذاشتم طرف فکر میکرد من کی هستم که همچین دختری میخواد باهام ازدواج کنه و فکر میکرد لیاقتش بیشتره ... یا اینکه میگفت این دختره حتما یه ایرادی داره که مخفی کرده از من 

درک میکنم چقدر سخته عزیزم ... به نظرم آزمایش ژنتیک رو تمام زوج ها قبل از ازدواج باید برن ... واقعا اوج بی ادبی و بی درکی بوده که اینجوری گفتن بهتون

ازدواج همین چیزاش بده

نباید زیاد سخت گرفت بنده خدا خفه شه 

نه زیاد آسون که به شک بیفته

تعادل خوبه

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

ممنون عزیزمطلاها جز مهریه نیست چیزی هست که برای عروس میخرن گفت گرون ۴۰ گرم میتونم .فقط زمین جز مهریه ...

میدونم عزیزم میگن طلا برای عروس میخریم ولی بعدا طلاهارو میفروشن خودشون توی زندگی مشترک استفاده میکنن