2777
2789
خوب یه منزل مسکونی باید باشهنمیشه رو خونه ای که توش میشینی ریسک کرد پس فردا برنداری بفروشی سکه بخری ...

خونه داشتم گلم   خونه اضافه گرفتم   طلا میخرم نگه میدارم ۲سااال نمیره بالا   تا میفروشم خونه میخرم  طلا میره بالا 🙄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کی میدونه؟شاید این تاپیک رو اتفاقی ندیدی و یه تلنگری بود برات که از ماشینت استفاده کنی و عشق کنی ، ب ...

دقیقا همین بوده که من تفکرم عوض بشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

خب چرا گوشه پارکینگه.سوار شو برو بیرون میبینی چقدر خوب کردی گرفتیش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

قبلاً خیلی چیزای الکی و بدردنخور میخریدم ک حتی یبارم استفاده نمیکردم ولی از وقتی ازدواج کردم دیگ پولم اونقدی نیس ک برا چیزای بدردنخور بدم🤣🤣 پس هرچیزی میخرم خوب راجبش فک میکنم اول 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

هدیه گرفتی آیفون ۱۶ و ناشکری؟منی که چند ماه پاره شدم تا خریدم:شاید اگر خودت می‌خریدی بی مصرف نمبدونس ...

از غریبه نگرفتم که مادرشوهرم یلدایی آورد 

حتی بهش گفتم نیار ولی گوش نکرد 

من ایفون رو زیاد دوست ندارم 

لپ تاپ لمسی تاشو خریدم ۴۵ میلیون 

همین الان ر کنارمه پایین تخت قشنگ یه وجب خاک روش نشسته بدجور 

نمیدونم چرا اصن استفاده نمیکنم 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

ممنون از پاسختوناختلاف سطح بین فرش و سرامیک چطور؟ اونو براحتی می تونه عبور کنه؟یا اگه پله داشته باشه ...

بین فرش و سرامیک رپ میتونه رد بشه 

حسگر داره نمیوفته از پله ها

اگر مشکلی با گرد بودنش نداشته باشی 

من شیائومی x20max دارم خوبه