2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 244833 بازدید | 7103 پست
خداروشکر خوبه .براتون پیام گذاشتم و حسابی دعاتون کردم . اگر لایق باشم ...چهارده روز

شادی جان شما بودید که زایمان کردید و ما رو هم دعا کردید ؟  ممنونم عزیزم

قدم نو رسیدتون مبارک . الهی که عاقبت بخیر و خوش قدم و خوش روزی باشن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی تا امروز 

چند تکه لباس که می دم به خواهرم 

من یک ترفندی که اکثر اوقات قبل از خرید چیزی از خودم می پرسم 

اینه که 

فکر کن الان پول نداری با همین لباس ها چطور می تونستی خودت رو اوکی کنی برای مهمونی یا بیرون رفتن 

یا قبل از خرید وسیله ای از خودم می پرسم اگر این وسیله نباشه نمی تونی کارت رو انجام بدی؟ با چه چیزی می تونی این وسیله رو جایگزین کنی 

این جوری از خرید هیجانی تا حدی جلوگیری می کنم اما خوب شده که 

از دستم در بره و خرید هیجانی رو انجام بدم 😆

یه سوال برس نوزادی دخترم بذارم خروجی یا نگه دارم برای بچه بعدی؟فکر کنم بهداشتی نیست درسته؟

یه کم هم دارم وسوسه میشم یادگاری نگه دارم نظرتون چیه؟

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خروجی یه لیوان سفالی دخترم شکست[دوتا بودن]دومی جایگزین کردم اون هم بشکنه دیگه این مدل نمی خرم

کلا دوتا بودن اون زمان ها دوس داشتم خریدم الانم دوس دارم ولی کابینت هام فعلا باید خالی بشه

یه کیف بیرونی ام لک شده بود دادم دخترم بازی کنه بعد بره خروجی

یه سوال برس نوزادی دخترم بذارم خروجی یا نگه دارم برای بچه بعدی؟فکر کنم بهداشتی نیست درسته؟یه کم هم د ...

من رد کردم . برای دومی جدید گرفتم. حتی ساک بچه اولم که مارک بود و گرون و تمیززززز... با اینکه نگه داشتم ولی واسه دومی بازم خریدم و پسرم قبول نکرد و گفت باید نو بخری و کهنه منو استفاده نکنی . 

من رد کردم . برای دومی جدید گرفتم. حتی ساک بچه اولم که مارک بود و گرون و تمیززززز... با اینکه نگه دا ...

ممنونم عزیزم

به نظر خودم بهداشتی نیست چون شونه یه وسیله شخصیه

من به سلامتی درخواست بازنشستگی دادم با ۲۵ سال خدمت انشالله خروجی های زیادی خواهم داشت تابستون امسال😍😍لباساهای مدرسه مقنعه کلی .کتابها و لوازم کارم میخوام دیگه به علایق شخصیم برسم انشالله