2777
2789
ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

من لپتاپ خریدم استفاده نمیکنم انداتتم یه گوشه

ماشین که خیلی خوبه سوار شو برو بگرد

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

عوضش سرمایه اس

مبارک باشه 😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

لوارم ارایش گرون میخرم ولی اونجوری که تعریف میکنن خوب نیستن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

دوس داشتم مار بخرمو اگر می شد که بخرمش بی استفاده ترین جیز خونمون می شد البته واسه روحیه خوب بود

چرا من از مار می‌ترسم 😁🥲

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من لپتاپ خریدم استفاده نمیکنم انداتتم یه گوشهماشین که خیلی خوبه سوار شو برو بگرد

متاسفانه اینقدر چرت پرت گفتن اصلا دوست ندارم یک حس بد دارم بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ی شال مشکی ۴۰۰ تومنی پارسال زیادم گرون نیست ولی واقعا هر بار نگاش میکنم فکر میکنم پولمو انداختم خیا ...

واییی من دیروز رفتم شال بگیرم یه شال دویست تومنیو چون فقط خودش باز بود میدونست کارمون گیره میخواست بده هفتصد نگرفتم گفتم برو بابا😂😂😂