2777
2789
اینقدر به خودم و همسرم حرف زدن تهمت نیش کنایه و ...از چشمم افتاده

ای بابا من آرزوم بود رانندگیم خوب باشه ماشین هم نداشتم مهم نبود ولی حیف حدود 14 تومن هزینه دادم برای گواهینامه به زور قبول شدم و بی فایده بود بی فایده ترین کاری که تو عمرم کردم بود عرضه اش رو نداشتم خیلی هم اذیت شدم ولی نشد... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کفش چرم   

نمیدونم چرا هر چی کفش چرم می خرم بعد مدتی برام تنگ میشه!

اگر میدونید چرا و راه حل تنگ نشدنش چی ه بهمن بگین لطفا   هنوز یکی ش رو دارم همونجور تنگ می پوشم 😅 فقط تو ماشین پاشنه خوابونده می پوشم تا دم در مهمونی . بعدش هم که دم در اونحا در میارم. 😅

اگه می دونید باید چکار کنم و چکار نکنم لطفا ریپلای کنید.... 😁

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

استارتر !

خیلی تاپیک خوبی بود.👏

هم آدم از تجربه دیگران استفاده می کنه و چرت و پرت نمی خره و هم این که دلش آروم میشه و می فهمه همه مثل خودش هستن و گاهی پول به چرت و پرت میدن! 😂

ببخشید ولی من دیدم بلاگر ها سرخ کن فیلیپس دارن یه روز سیب زمینی سرخ میکنن یه روز مرغ .ووووو....هر رو ...

اره سرخ کن خیلی خوبه ما یه بار مرغ رو گذاشتیم تو سرخ کن بابام نفهمید که کباب نیست ما هم صداش رو درنیاوردیم گفت چه خوب شده فکر کرد خودمون کباب زدیم😂😂

واقعا به درد نمیخوره ؟!من خواستم بخرم شما خریدی برا خودت؟

به جایی مثل پذیرایی جدا که خیلی کسی روش راه نمیره خوب ه به نظرم. وگر نه به یک سمت کشیده میشه و مدام باید صافش کنید.

البته ضخیم ترها باز قابل تحمل تره. ولی اگر بچه روش بدوه خیلی فرقی نمی کنه جنسش چی باشه!

واقعا به درد نمیخوره ؟!من خواستم بخرم شما خریدی برا خودت؟

یکی از دوستام فرش ارزون خریده تو خونه پهن کرده ، بعد هر وقت مهمون میاد اونا رو جمع می کنه  فرش های جهیزیه ش رو میاره پهن می کنه. فکر کنم این منطقی تره چون قیمت این روفرشی عا اندازه فرش های ارزون میشه.😅