2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

9746 بازدید | 262 پست

برای سال نو براش ساندویج ساز و رنده برقی و گوشت و اجیل خریدم بردم براش، بعد حالا یه تشکر کرد هیچی روز سال تحویلم زنگ زدم تبریک گفتم انتظار داشتم دعوتمون کنه خونه‌ش هیچی نگفت باز شروع کرد به اه و ناله کردن که گرونیه و خونه فلان مشکل رو داره و ....

بعد امروز رفتیم عید دیدنی خونه بابابزرگم به خاطر مریضی پدرشوهرم ما ماسک زده بودیم و پایین پله ها وایستادیم پدربزرگم داییام و خاله هام اومدن باهامون سلام و احوال پرسی کردن بعد پدربزرگم بنده خدا وضع مالیش خیلی خیلی بده یه جوری که تو این سنش کار میکنه هنوزم وضعشون بده با همون وضع بهمون عیدی داد مادرم حتی نیومد پای پله ما رو ببینه.

بعد برای پددبزرگم گوشت اینا برده بودیم نتونستیم بدیم بهش جلو جمع یعنی تا حالا اینکار رو نکردم میترسم بهش بربخوره. نمیدونم کی ببرم براش البته پیشنهاد شوهرم بود براشون ببریم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه همسر خوبی داری

خدا به زندگیت برکت بده عزیزم

من ۸۰۰ کیلومتر پاشدم اومدم خونه مامانم شوهرمم به زور آوردم

۴ روز شوهرم موند دیشب که رفت بابام گفت آخیش راحت شدم رفت.

خیلی ناراحتم ازشون. خوبه بعد یه سال اومد. بیچاره شوهرم چقد میوه و شیرینی و سوغاتی براشون خرید

خونه مادرته خودت برو منتظر دعوت نباش 

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
يا خوبى نكن يا توقع عوضشو نداشته باش

نمیشه یه دعوت چیه نمیکنه نمیگم عیدی انچنامی بده ولی پنجاه تومن بده دستمون ما بهش احتیاجی نداریم ولی اون حس برکتی که داره و محبتی که داره خوبه

باز اون هیچی خونه بابابزرگم بود میتونست بیاد ببینتم همه دایی خاله هام حتی شوهر خاله هام اومدن ما رو ببینن