2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17490 بازدید | 305 پست

یه وقتایی محبت های زیادی فقط خودمون رو فرسوده میکنه ،من نمیگم مثل اونا بی احساس باش اما یه کاری هم نکن که فکر کنن هر جوری رفتار کنن شما باز مهربونی ،به نظرم تو این زمونه ی سخت مهربون بودن خیلی قدرت میخواد اما متاسفانه بعضیا با مترو اندازه خودشون میسنجن همه چی رو 

دلم میخواد کلی برات بنویسم اما خودم انقدر تو شرایط و حال روحی بدی هستم نمیدونم چطور بنویسم ،فقط بهت ...

دقیقا من خودم رو یادم‌میره امروز نه درس خوندم نه پادکست گوش کردم کاراایی که حالم رو خوب میکنه چرا چون باید میرفتم پیش پدرشوهرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا شوهرم میگه حمایت عاطفی مهمتره روحیه‌ش مهمتره.ببین مثلا روزی ده بار ویدیوکال میکنه باهاش. دو سا ...

حق با همسرته عزیزم معلومه که روحیه مهمه 

اما خب هرکسی به سهم خودش در حد توان خودش 

شماکه نمیتونین جای بقیه رو براش پر کنین 

تصورشم سخته٬ تویه فضای بسته هرچقدر هم شیک و تمیز و مرتب 

بازم حس زندان به ادم میده٬ مخصوصا وقتی مریضی و ازنظر روحی شکننده و آسیب پذیر اصلا اینجور مواقع بیشتر ادم به اطرافیانش نیاز داره 

دیدن بقیه بهش انرژی میده٬ منظورم اعضای همون خونواده هست.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
دقیقا من خودم رو یادم‌میره امروز نه درس خوندم نه پادکست گوش کردم کاراایی که حالم رو خوب میکنه چرا چو ...

ببین میفهمم که میخوای محبت های پدر همسرت رو جبران کنی و این از قدرشناسی و خوش قلبی شماست اما ایشون صدها برابرش رو در حق دخترشون و همسرشون کردن ولی اونها تو همچین موقعیت حساسی بازهم اولویت اولشون خودشونن ،یه جورایی ایشونم این رویه رو میپسندن که اعتراضی ندارن ،بحران های زندگی پظت سرهم میان و میرن ما اول باید خودمون رو سفت بچسبیم قلبم فشرده ست برای خودمون که هیچ وقت از محبت سیراب نشدیم که در درجه ی اول عاشق خودمون باشیم و چقدر تو هر شرایطی آسیب پذیر میشیم حرفات و واکنش هات یه نقطه ای رو تو وجودم به درد میاره که سالها زندگیش کردم 💔😢

حق با همسرته عزیزم معلومه که روحیه مهمه اما خب هرکسی به سهم خودش در حد توان خودش شماکه نمیتونین جای ...

چقدر همیشه کلامتون آرامش بخش و مثبت هست ،انگار که با یه دوست قدیمی و امن آدم درد دل میکنه ،حس خیلی خوبی بهم میده نوشته هاتون،خدا شمارو برای عزیزانتون حفظ کنه وجود آدم های خوش قلب و سخاوتمند تو این زمونه نعمت بزرگیه ♥️

چه همسر خوبی داریخدا به زندگیت برکت بده عزیزممن ۸۰۰ کیلومتر پاشدم اومدم خونه مامانم شوهرمم به زور آو ...

عزیزم دوری از پدر مادر سخت نیست منم قراره ازدواج راه دور کنم الآنم با خانوادم زیاد رابطه خوبی ندارم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
پدرشوهرت به این شرایط و مدل زندگی افتخار داره میکنه خواهشا خودتو اذیت نکن بعدا میگن ما ک نگفتیم خودت ...

فک نکنم واقعا به این مدل افتخار کنن

شبیه پسربچه هایی که میخورن زمین بعدم پامیشن میگن اصلنم درد نداشت

عزیزم دوری از پدر مادر سخت نیست منم قراره ازدواج راه دور کنم الآنم با خانوادم زیاد رابطه خوبی ندارم

دوری از پدر و مادر سخت هست

ولی سخت تر از اون نزدیکی به خانواده شوهریه که خوب نیستن

منم رابطه خوبی با خانوادم نداشتم فکر میکردم اشتباه نمیکنم

ولی دلم میخواست غربتی باشم که خانواده شوهرمم نباشن

بنفشه🍃

چقدر همیشه کلامتون آرامش بخش و مثبت هست ،انگار که با یه دوست قدیمی و امن آدم درد دل میکنه ،حس خیلی خ ...

قدردان نظر پرمهرتون هستم❤️ لطف شما از خوش قلبی شماست و باعث دلگرمی منه.

خدا شمارو هم برای خونواده ی عزیرتون حفظ کنه.

خوشحالم که با دوستان خوبی مثل شما آشنا شدم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
قدردان نظر پرمهرتون هستم❤️ لطف شما از خوش قلبی شماست و باعث دلگرمی منه.خدا شمارو هم برای خونواده ی ع ...

ممنونم عزیزم  از محبتتون ،منم خوشحالم از آشنایی با  دوستان خوش قلب و با درایتی همچون شما ♥️♥️

عزیزم به روی خودت نیار ولی سعی کن دیگه اینجوری عیدی ندی فقط زنگ بزن تبریک بگو

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

سلام

یکی چیزی بگم کارهات برای هیچ کسی تو این دنیا انجام نده هیچ کس اگر کاری هم انجام میدی فقط برای خدا انجام بده 

اینجوری دیگه از هیچ کس انتظاری نداری چون اونی که باید می بینه و حال روحی و روانی خودت هم  خوب میشه  

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اول از همه خودم رو دوست دارم و خانوادم همین

بیشتر ببینید

عزیزم میشه آنقدر مهر طلب نباشی . مادر شوهر خواهر شوهرت معلوم نیست کدوم گورین بعد تو دلت برای بابا و شوهر اونا میسوزه . تو دلت برای خودت برای تنهایی خودت بسوزه. حالا اگه بلایی سر تو بیاد کسی میاد یه لیوان آب بده دستت . چرا آنقدر جان در فدای شوهرت و خانوادش شدی. 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم