2777
2789

روز دوازدهم انتقالم هستش دعا کنین برام از روز نهم ی لکه صورتی دیدم دیگه از اون ببعد لک قهوه ای دارم گاهی میاد گاهی نمیاد خدا کنه نتیجه بگیرم خیلی سختی کشیدم هرچی خدابخواد

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

انشالله مثبته عزیزم 

بی بی چک نزدی قبلش؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله که مثبته . انشاءالله که مثبته . توکل کن برخدا استرس نداشته باش

فدات برام دعا کن تا حالا بیستا آمپول پروژسترون زدم دوتا آزادسازی همش درد دارم 

فدات برام دعا کن تا حالا بیستا آمپول پروژسترون زدم دوتا آزادسازی همش درد دارم

انشاءالله خدا عیدیتو میده و دلت شاد میشه . 

مگه انتقال ازاد سازی هم داره؟؟؟ 

منم باید انجام بدم 

امپولارو خودت میزدی یا میرفتی بیمارستان؟ 

انشالله که مثبت آمپول پروژسترون میزدم تو انتقال دوبار لکه دیم ولی خداروشکر مثبت شد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله که مثبت آمپول پروژسترون میزدم تو انتقال دوبار لکه دیم ولی خداروشکر مثبت شد

من لک خفیف میبینم قهوه ای سینه ام سفت شدن

انشاءالله خدا عیدیتو میده و دلت شاد میشه . مگه انتقال ازاد سازی هم داره؟؟؟ منم باید انجام بدم امپولا ...

اره صبح انتقال یه دونه میزنی روز پنج انتقال هم یکی دیگه

منم امروز زدم قبل آزمایش رفتم روز نهم یه لک صورتی دیدم بعداز اون گهگاهی لک قهوه ای میبینم