2777
2789
عنوان

چه ویتامین هایی می‌خورید

272 بازدید | 34 پست

برای پوست و مو کلا 

من دو روز یک بار هرویت میخورم برای موهام 

بعد چند ماه می‌خوام پریورین بخرم 

هفته ای یک بار امگا سه 

ماهی یک بار ویتامین دی 

یه هفته بعد پریود قرص آهن 

هفته ای یک بارم ویتامین b6.b12

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امگا3 هفته‌ای 3 بار حالت ایده‌آله چون منابع اون کمیابه

ویتامین‌دی بستگی به وزن داره ولی 2 تا 3 عدد باید درماه مصرف بشه و لازم باشه هر هفته 50 هزار بستگی به میزان اون در آزمایش داره که نباید از 50 کمتر باشه و اگر 70 تا 80 باشه که خیلی عالی چون سیستم ایمنی در بهترین حالت خودش قرار می‌گیره،خصوصا خانمها که سیستم ایمنی اونها دوبار در ماه بین 60 تا 80 درصد افت می‌کنه،و درکنار اون فعال ساز اصلی ویتامین‌دی یعنی منیزیوم باید مصرف بشه در غیر اینصورت ویتامین‌دی فعال نشده و فقط در آزمایش بالا نشون میده چون نوع غیرفعال اون در آزمایش تست میشه و از طرفی بدون منیزیوم باعث رسوب کلسیم در بدن میشه که بسیار خطرناک و بدون بازگشته،شاید گفت منیزیوم حتی از ویتامین‌.دی هم می‌تونه مهم‌تر باشه 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
فقط زینک دارماونم چون زینک بدنم کم بود

ویتامین‌دی و فعال‌ساز اون منیزیوم از هر ویتامین دیگه واجب‌تر و ضروری‌تره،حتما مصرف کنید با سلامتی خودتون بازی نکنید 

ویتامین‌دی و فعال‌ساز اون منیزیوم از هر ویتامین دیگه واجب‌تر و ضروری‌تره،حتما مصرف کنید با سلامتی خو ...

آزمایش دادم ویتامین دی بدنم خیلی بالا بود

زینک دکتر تجویز کرد

if you could be anyone , would you choose yourself
آزمایش دادم ویتامین دی بدنم خیلی بالا بودزینک دکتر تجویز کرد

ویتامین‌دی داخل آزمایش از نوع ویتامین‌دی غیرفعاله و شما فقط از طریق علائم بالینی می‌تونید متوجه بشید که چقدر از ویتامین‌دی فعال شده، که تنها راه فعال کردن ویتامین‌دی فقط مصرف منیزیومه در غیر اینصورت نه تنها ویتامین‌دی فعال نمیشه بلکه باعث کلسیفیکاسیون در بدن میشه که عوارض بسیار بدی داره.

من ی مدت ویتامین E استفاده میکردم.ویتامین D و C هم مصرف کردم. و قرص آهن ففول. رژیم گرفته بودم و کلا بدنم ضعیف شده بود.رژیم غذاییمو عوض کردم.و برای ریزش زینک استفاده میکردم رو من تاثیری نداشت. از شامپو رزماری بیو آکوا استفاده کردم.شکر خدا الان ریزش موهام رفع شده.

امگا3 هفته‌ای 3 بار حالت ایده‌آله چون منابع اون کمیابهویتامین‌دی بستگی به وزن داره ولی 2 تا 3 عدد با ...

قرص منیزیوم اگ نشه خورد راه دیگ ایی داره تعمین بشه؟ چه غذاهایی

.✿.