امگا3 هفتهای 3 بار حالت ایدهآله چون منابع اون کمیابه
ویتامیندی بستگی به وزن داره ولی 2 تا 3 عدد باید درماه مصرف بشه و لازم باشه هر هفته 50 هزار بستگی به میزان اون در آزمایش داره که نباید از 50 کمتر باشه و اگر 70 تا 80 باشه که خیلی عالی چون سیستم ایمنی در بهترین حالت خودش قرار میگیره،خصوصا خانمها که سیستم ایمنی اونها دوبار در ماه بین 60 تا 80 درصد افت میکنه،و درکنار اون فعال ساز اصلی ویتامیندی یعنی منیزیوم باید مصرف بشه در غیر اینصورت ویتامیندی فعال نشده و فقط در آزمایش بالا نشون میده چون نوع غیرفعال اون در آزمایش تست میشه و از طرفی بدون منیزیوم باعث رسوب کلسیم در بدن میشه که بسیار خطرناک و بدون بازگشته،شاید گفت منیزیوم حتی از ویتامین.دی هم میتونه مهمتر باشه
هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر میکنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
آزمایش دادم ویتامین دی بدنم خیلی بالا بودزینک دکتر تجویز کرد
ویتامیندی داخل آزمایش از نوع ویتامیندی غیرفعاله و شما فقط از طریق علائم بالینی میتونید متوجه بشید که چقدر از ویتامیندی فعال شده، که تنها راه فعال کردن ویتامیندی فقط مصرف منیزیومه در غیر اینصورت نه تنها ویتامیندی فعال نمیشه بلکه باعث کلسیفیکاسیون در بدن میشه که عوارض بسیار بدی داره.
هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر میکنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
من ی مدت ویتامین E استفاده میکردم.ویتامین D و C هم مصرف کردم. و قرص آهن ففول. رژیم گرفته بودم و کلا بدنم ضعیف شده بود.رژیم غذاییمو عوض کردم.و برای ریزش زینک استفاده میکردم رو من تاثیری نداشت. از شامپو رزماری بیو آکوا استفاده کردم.شکر خدا الان ریزش موهام رفع شده.