2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 186 پست

ن پسرا فقط عشق و حال و پول اخرشم ننشون یه دختر افتاب مهتاب ندیده میگیره براشون بشینه تو خونه بچه بزرگ کنه بشوره بپزه خودشون برن با دوس دختراشون عشق و حال

زندگی پر حیاهوی پوچ

خب اکثرا شرایط ایشون رو ندارن بنظرمدخترا میگن اگ برفرض ماشین طرف پراید باشه کنسلهبعد میبینی با اسنپ ...

به نظرم به مامانت بسپر برات دختر پیدا کنه و انقد تو اینستا نگرد 

اگه اینستا باشه که پسرا انقد همه لاشی شدن که به هیچ پسری نمیشه اعتماد کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختری که با اسنپ این ور اون ور میره باید موقع شوهر کردن هیچی نخواد؟؟؟

خب توقعات باید منطقی باشه

چیزی ک پدرش بعد ی عمر کار کردن بهش نرسیده نباید از پسر مردم انتظار داشته باشه والا

خب توقعات باید منطقی باشهچیزی ک پدرش بعد ی عمر کار کردن بهش نرسیده نباید از پسر مردم انتظار داشته با ...

مگه شما ها کم توقعع هستین   قیافه معمولی به پایین دنبال دخترای خوشگل و خوش هیکل کم سن و سال هستید  درضمن کی گفته پدرا با این سن پراید ندارن

مگه شما ها کم توقعع هستین قیافه معمولی به پایین دنبال دخترای خوشگل و خوش هیکل کم سن و سال هستید د ...

چیزی راجب پراید ننوشته بودم تو متن بالا

ولی بنظرم دخترا هم باید ب حداقل ها قانع بشن

وگرنه همیییشه یکی بهترش پیدا میشه و باید ادم دنبال چیزایی باشه ک کسی نمیتونه ازت بگیرتشون

مث اخلاق ادب هنر و ...

طرف میلیاردر باشه ورشکست بشه بعدش باید طلاق بگیرید یعنی؟

دختری که با اسنپ این ور اون ور میره باید موقع شوهر کردن هیچی نخواد؟؟؟

حقیقت اینه الان دوره زمونه ای شده دختر و پسر ، زن و مرد هر دو باید با هم و کنار هم کار کنن. مردا که مسئول براورده کردن آرزوهای دخترا نیستن! حتی زمان قدیم هم اگر تامین زندگی با مرد بود مگه جز یه خونه ی ساده یا اتاق مردا چی فراهم میکردن؟!  زن هزار و یک کار داشت، پخت و پز شست و شو ، بچه داری نه مثل الان تعداد بچه ها زیاد بدون وجود پوشک و لباسشویی اتومات و ... آرایشگاه هم نمیرفتن اصلا، لباسا ساده. تازه همیشه احترام پدرا سر جاش بود میگفتن نان آور خانواده!

الان چی شده همه توقع دارن مرد خونه ماشین فراهم کنه ، خوراگ و پوشاک در حد عالی و قرو فر الانی برای زن آماده کنه خرج تزریق هر سی سی ژل چقدره؟! هر ماه لباس جدید میخوان یه عده، کار خونه واقعا الان به نسبت قبل راحته همه نوع وسیله ی برقی هست بچه اگر باشه یکی نهایت دوتا!  حالا اینا خدا رو شکر عالیه که زنان راحت تر شدن و قرار نیست تو سن پایین فرسوده بشن امااا چرا وقتی تو این شرایط وحشتناک اقتصادی هستیم و وقت آزاد داریم و دنیا متمدن شده هر شخص باید مستقل باشه یه زن نباید از تواناییش استفاده کنه و حرفه ای یاد بگیره و کسب و کاری داشته باشه. ببخشید طولانی شد

چیزی راجب پراید ننوشته بودم تو متن بالاولی بنظرم دخترا هم باید ب حداقل ها قانع بشنوگرنه همیییشه یکی ...

فقط میلیاارد ها طلاق نیگیرن فقیرا طلاق ننیکیرن  😂الان که بیشتر فقیرا طلاق میکیرن

ی خونه ۷-8 میلیاردی رو خریدن تو این وضع جامعهعرضه نمیخاد فقط باید سر ملت کلاه بزاری

چه طرز فکری 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید