2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 186 پست
شماها هم لاشی پسند

میگن حرفو بندازی زمین صاحبش برمیداره 

شما ام به خودت گرفتی لابد از همونایی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر نمازم دعا میکنم یه دختر خوب بیاد توی زندگیمدعانویس و این چرندیاتو قبول ندارمخیلی احساس تنهایی میک ...

هنوز هستن دخترایی که برن خونه اجاره ای زندگی کنن 

شما ماشین بخر خونه هم اجاره کن بگو خونه دارم ولی اجارست مطمعن باش اوکیه 

دیدم که میگم 

اگه هم ک عاشق شدی برو کنار خونه دختره اجاره کن بگو کم کم میخرم ولی کنار مامان باباتم 

راضی میشه

فقط دخترایی که تو خانواده های سنتی و تعصبی متولد میشن آنقدر درگیر ازدواج هستن که برن طلسم و دعا و حر ...

دختری که خانواده خوبی داره نباید ازدواج کنه😂😂اتفاقا اونا بیشتر فاز ازدواج دارن 😉😉😉

خدایی با کار کردن هیشوخ به ۸ میلیارد نمیرسیچون سود بانکیش حداقل ماهی 200 میلیونه

ولی تو شهرای کوچیک قیمتا خیلی بهتره 

ما یکی از فامیلامون انتقالی به شهرستان گرفت با ۴ تومن یه خونه ویلایی ۳ خوابه خرید تو منطقه خوب

ولی تو شهرای کوچیک قیمتا خیلی بهتره ما یکی از فامیلامون انتقالی به شهرستان گرفت با ۴ تومن یه خونه وی ...

اون ک بله

ولی فامیلتون تازه اول ازدواجشه عایا؟

کسی ک ی فوق لیسانس بگیره بره خدمت برگرده شده 28 سالش

تازه باید ب فکر کار باشه

۴ میلیاردش کجا بود جوون بدبخت

اون ک بلهولی فامیلتون تازه اول ازدواجشه عایا؟کسی ک ی فوق لیسانس بگیره بره خدمت برگرده شده 28 سالشتاز ...

بله 

فوق لیسانس ۳۲ سالشه 

کلی شبانه روز جون کند تا تونست ازدواج کنه اونم با یه دکتر

البته پول مراسم ازدواج و سرویس و ماشین و ... از مامان باباش گرفت ولی خونه رو خودش با جون کندن خرید

اگ هر پسری دوست دختر خودشو بگیره دختر بدی وجود نخواهد داشت😊

اگر پسری دوست دختر نداشته باشه و از دخترای بی چارچوب خوشش نیاد و حسی بدی بهش دست بده بخواد عمرش رو صرف این روابط کنه که آیا سرانجام داره یانه! اونوقت تکلیفش چیه؟! سه تا از پسرای فامیلای من مشکلشون اینه. شغلم دارن و وضعیت خوب مالی اما از بس دوستاشون رو دیدن با دخترای دیگه هستن و اون دخترا هم همینطور از ازدواج سنتی هم زده شدن چون دیگه باورشون نمیشه دختری بدون رابطه و آشنایی گیرشون بیاد. سه تاشون با هم وقت ازادشون رو میگذرونن میرن مسافرت و باشگاه و بیرون. 

بله فوق لیسانس ۳۲ سالشه کلی شبانه روز جون کند تا تونست ازدواج کنه اونم با یه دکترالبته پول مراسم ازد ...

خب اکثرا شرایط ایشون رو ندارن بنظرم

دخترا میگن اگ برفرض ماشین طرف پراید باشه کنسله

بعد میبینی با اسنپ اینور اونور میره دختره

هنوز هستن دخترایی که برن خونه اجاره ای زندگی کنن شما ماشین بخر خونه هم اجاره کن بگو خونه دارم ولی اج ...

میدونم اگه طرف عقده ای نباشه درک میکنه و راضی میشه ولی دلم میخواست تکمیل برم جلو

یکی دو بار از فیس یکی خوشم اومد پیشنهاد آشنایی بیشتر دادم رد کردن.دیگه فعلا بیخیال شدم