2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3137 بازدید | 186 پست
من به شخصه با 30 سال سن هیچ جا نرفتم خواستگاریاولا حوصله جواب رد ندارمدوما دخترا پر توقع هستن خیلی

فقط براهمین دو مورد؟🤔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله ما در ب در دنبال ی دختر خوب میگردیم ای کاش گیر بیاد ازدواج کردن دختر اتفاقا راحت تر از پسراست

نه اصلا دخترا هم دغدغه ی خودشون رو دارند 

مثلا تو ازدواجای سنتی چرا باید اول مادر بدون داماد بیاد 

بعد ما بگیم پسرو هم بیارین و بهشون بر بخوره 

گاهی مادرا اجازه ی ازدواج نمیدن!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
ما رسممون فرق میکنه جهیزیه نداریم باید کلی طلا و لباس های گران قیمت داماد ب عروس بدهد و همه خرج روی ...

عربی شما؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

فقط دخترایی که تو خانواده های سنتی و تعصبی متولد میشن آنقدر درگیر ازدواج هستن که برن طلسم و دعا و حر ...

من تو خانواده ی خوبی بزرگ شدم و رابطمون خداروشکر خوبه ولی آدم بعد یه سنی نیاز به تشکیل خانواده داره البته اصلا موافق دعا و طلسم و اینجور مساعل نیستم 

ولی بیاید قبول کنیم نیاز به ازدواج یه چیز کاملا طبیعیه و خدا تو وجود هر انسانی قرار داده

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
یکی دوبار؟بابای من ۳۰ بار خواستگاری رفتپسرا واقعا پرنسس شدن دیگه

یه چیزی یاد گرفتین پرنسس و کنسله و...

من خواستگاری نرفتم.میگم از طرف توی خیابون یا دانشگاه خوشم اومده.پیشنهاد آشنایی دادم رد کردن

خواستگاری کی برم.ندیده و نشناخته.باید دو بار ببینیم همو شاید متفاوت بودیم.دخترا زیاد ناز دارن گارد میگیرن.فرصت آشنایی نمیدن.میگن مزاحم نشو

کجای شهر دنبالت بگردم...

حقیقت اینه الان دوره زمونه ای شده دختر و پسر ، زن و مرد هر دو باید با هم و کنار هم کار کنن. مردا که ...

عزیز من شما درست میگی قدیم توقعات کم بود ولی خیلی جالبه که بدونی قدیم ی نفر خرج ی خانواده ۹ نفره رو میداد 

الان دو نفر کار کنن تو متوسط ترین شغل ممکن کل پول باید برا اجاره و قسط بره دقیقا شکمشون سیر کنن یا به قسط برسن ؟ تا آخر عمر باید حسرت بکشن

نه اصلا دخترا هم دغدغه ی خودشون رو دارند مثلا تو ازدواجای سنتی چرا باید اول مادر بدون داماد بیاد بعد ...

بله درسته 

ولی دغدغه آقایون بنظرم بیشتره 

چون هم خواهرم ازدواج کرد 

هم برادرم در شرف ازدواجه 

و تفاوت رو میشه حس کرد

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یه چیزی یاد گرفتین پرنسس و کنسله و...من خواستگاری نرفتم.میگم از طرف توی خیابون یا دانشگاه خوشم اومده ...

سنتی برو بعد اشنا شو  البته اگه محل کارت دختر داری خودت هم میتونی اشنا شی

سر نمازم دعا میکنم یه دختر خوب بیاد توی زندگیمدعانویس و این چرندیاتو قبول ندارمخیلی احساس تنهایی میک ...

چرا وقتی درامدتون خوبه وسواس به خرج میدید؟

فقط کافیه آدم درستی بیاد تو زندگیتون و خودتونم مدیریت و شم اقتصادی داشته باشید 

اینطوری میشه که با هم زندگیتون رو میسازید 

بیشتر ببینید
اصن مبحث جواب رد گرفتن و اینجور چیزا نیستادخترا ی چیزایی دلشون میخاد ک ما هم دلمون میخاااد

خدایاااااا از دست شما مردا😂😂

چیا مثلا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید