2777
2789
عنوان

میگم پسرا هم مثل دخترا درگیر ازدواج کردن هستن😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 186 پست
آیا همه ی خانواده ها دو نفر کار میکنن؟ چند درصد زنان ایرانی شاغلن؟! بله اینکه نمیرسیم رو من همون اول ...

من خودم شاغلم دارم تلاش میکنم برا آینده م که با طرفم بسازمش ولی مطمئن باش خیلی از آقایون لیاقت این لطف خانوما رو ندارن که زن پا به پاش بسوزه خود من قطعا بعد از ازدواجم حتی اگر به اون سطح از رفاه نرسم کار نمیکنم !!!! 

بله همینطوره چون چشم و هم چشمی نبود توقعات پایین بود تکنولوژی تا به این حد نبود ولی نمیشه ی سری حداقل ها رو نداشت ، آقایون جالبن ی سریا نشستن تو خونه پا رو پا منتظرن معجزه بشه از آسمون یا ی دختر با خانواده پولدار تور بزنن کمتر پسری میبینم خودش رو پای خودش وایساده داره تلاش می‌کنه ! قدیم مردا انقد تعصبی بودن نمیزاشتن زن کار کنه ک ی تنه همه چیو درست میکردن! پسرای الان دنبال لقمه اماده ن

من خودم شاغلم دارم تلاش میکنم برا آینده م که با طرفم بسازمش ولی مطمئن باش خیلی از آقایون لیاقت این ل ...

خب خدا رو شکر. منم شاغلم عزیزم. شما باید تو انتخاب همسر دقت کنید. من و تمام خانوادم شاغلیم، حتی مادرمم شاغل بود. خانواده ی همسرمم همه شاغلن، برامون تحصیلات و شغل اصلا زن و مرد نداره. احترام خانما خیلی حفظ میشه، خونه زندگی به نام خانم خونه زده میشه یا اموال نصف میشه، مردا تا حدی که بتونن تو کار خونه همکاری میکنن. دیگه بحث قدردانی مرد نیست، ما زنها کار میکنیم برای حفظ امنیت مالی خودمون برای آرامش و استقلال خودمون. هر کسی باید مستقل باشه. مادربزرگام شاغل نبودن اما پابه پای پدربزرگا تو کارا کمک میکردن باغ داری ،مرغ داری، دامپروری، کشاورزی و...  نون میپختن، بچه داری، رختشویی و خونه داری میکردن. کجا مردای قدیم یک تنه همه کارا رو انجام میدادن؟ باور کن بیشتر بار زندگی قدیم به دوش زنا بود و الان زنا حتی اگر رفاه نباشه تو آرامش و راحتین اما قدر نمیدونن.  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من به شخصه با 30 سال سن هیچ جا نرفتم خواستگاریاولا حوصله جواب رد ندارمدوما دخترا پر توقع هستن خیلی

دختری هم کم توقع باشه مردا قدرشو نمیدونن 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

دختری هم کم توقع باشه مردا قدرشو نمیدونن

حرفتون درست

ولی اولا همه مثل هم نیستن دوما بعضی چیزا غیر معقوله

توقع بنظرم داشتن ی شغل خوب و مطمئن خونه ماشین 

ولیییی تو این شرایط سفر خارج و زیر 100 میلیون درامد کنسله و ... غیر منطقیه والا

چیزی راجب پراید ننوشته بودم تو متن بالاولی بنظرم دخترا هم باید ب حداقل ها قانع بشنوگرنه همیییشه یکی ...

شما به حداقل ها راضی باش 

یه دختر معمولی رو به پایین  از لحاظ قیافه و هیکل انتخاب کن

با سطح  مالی حداقلی

اخلاق حداقلی

اونم مطمئنن شما حداقلی رو قبول میکنه