2777
2789

من همسرم عادت داره هر چند وقت یکبار برام هدیه میخره یا نهایت گل میخره من همه اینارو تو اتاق خودمون نگه میدارم اتاق خودمون کمد دیواری نداریم جعبه های کادورو گذاشتم کنار تختم 

دیگ اتاق زن و شوهر کسی نباید بره که دیروز مهمون داشتم همین جارییمم اومده بود گفت برم اتاقت ارایش کنم گفتم برو من از کجا بدونم قراره اتاق منو دور بزنه چون اون جعبه ها اونوره تخته تا یکی خم نشه و نره اونور نمیبینه

این اومد بیرون با قیافه ناراحت و گرفته خواهر شوهرم گفت بیا سالاد درست کنیم باهم میگ بدین کسی درست کنه که هر روز کادو میدین بهش😂🤦‍♀️بعد شامم به هیییچی دست نزد پاشد رفت حتی کمک نکرد سفره جمع کنیم😂

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

شما از کجا فهمیدی جعبه ها رو دیده؟

قیافش

حرفش

واسه چی باید بگه بدین کسی درست کنه که هر روز واسش کادو میگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین بچه هاان یه عده 

باخنده میگفتی حالاتوچراناراحت شدی؟شوهرم کادو داده مادرشوهرم ک نداده بهم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نمی‌دونم چرا برام عجیبه چون حتی اگر کسی بفهمه جاریش هرروز کادو میگیره فوقش می‌ره تو قیافه

انقدر تابلو عنوان نمیکنه که

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

نمی‌دونم چرا برام عجیبه چون حتی اگر کسی بفهمه جاریش هرروز کادو میگیره انقدر تابلو عنوان نمیکنه که

همینو بگو انقدر ک بی .ع.قلن ی عده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نمی‌دونم چرا برام عجیبه چون حتی اگر کسی بفهمه جاریش هرروز کادو میگیره انقدر تابلو عنوان نمیکنه که

جآری من عجیبه 

خودشو با من مقایسه میکنه همیشه

جاری همینه خواهر هرچی خوبی هم کنی حسوده ازش دور شو و هرگزتنها باهاش نشین جایی فقط با شوهرت وخانوادش دید و بازدید دورادور داشته باش دعوت کرد بی علت نرو..اصلا باهاش صمیمی نشو اصلا بهش رو نده اینها تجربیات منه

عین بچه هاان یه عده باخنده میگفتی حالاتوچراناراحت شدی؟شوهرم کادو داده مادرشوهرم ک نداده بهم

رابطم با خواهرشوهر خیلی خوبه فک کردم حس کرده اونم واسم کادو گرفته 

جآری من عجیبه خودشو با من مقایسه میکنه همیشه

ی چند بار ضایعش کن حالش جا بیاد چرا ساکت میمونی 

رابطم با خواهرشوهر خیلی خوبه فک کردم حس کرده اونم واسم کادو گرفته

حالا تواینطوری میگفتی..