2777
2789
عنوان

حق دارم با ب جاریم بی تفاوت باشم

245 بازدید | 15 پست

یکساله ازدواج کردم اویل جاریم خوب بود بعد کم کم شروع کرد انگار داره باهام رقابت میکنه هروقت لباس های آنچنانی پوشیدم یا مهمونی جایی میرم از قیافه جاریم مشخصه میخاد بترکه بخدا چشم دیدن منو نداره ما ماشین نداریم یه تعارف نکرد میای باهامون خودت شوهرت هیچ نگفتن اگ میگفتن من ک اصلا نمی‌رفتم چون یبار نشستم تو ماشینشون عروسی خواستیم بریم مادرشوهرم گفت با اونا بیاین  هردیقه میگفت میگم مگه ماشین فلانی خالی نبود منظورش پدرشوهرم بود پدرشوهرم ماشینش پراید واینتی هست فقط یک نفر میتونه بشینه تا منو تو عروسی دید چه تیپی زدم خودشو زد ب مریضی ک ببرنش بیمارستان بخدا 

الان همش استوری گذاشته فلان جا رفتیم همش عکس چیکار کنم دارم روانی میشم  پنجمین بچه شو هم بارداره  بخدا من حسود نیستم ولی این از وقتی خودشو شوهرش گفتن وام ازدواجتو ب ما بده من قبول نکردم باهام چپ شدن زن شوهر وقتی خونه پدرشوهرم میان به همه سلام میکنن جز من

وقتی میبینم بعضیا چقدر رابطه شون با جاریشون خوبه چقدر ناراحت میشم من آدم بدی نیستم نمیدونم واقعا چیکار کنم بیخیال هم باشم آخر هم پدرشوهرم گفت چرا با فلانی نرفتن بیرون چرا ناز کردی آخه کسی چیزی ب ما نگفت  یعنی برفتم التماسش  میکردم ک مارو هم ببرید عمرااااا من ۲۲ سالمه اون ۳۲ هم عروسمو میگم

خر نیستم بخدا اون از من خوشی نداره اوایل ازدواج باهاش درد دل کردم تو الان تو جمع  سواستفاده میکنه ب تیکه میگه فلانی یادته گفتی اینو یا اون حرفو

خب دردم لباس نیست من برا عید رفتم خونش باهمسرم ولی اونا نیومدن

بلاکش کنم خودشو برادرشوهرم یانه دلم نمیخاد اصلا ایتورهایشو ببینم چون واقعا اذیت میشم  انگار من دشمنان هستم 

بگو یا زینب بگو یا حسین

من اصن شماره جاریمو ندارم ۵ماهه عقدوکردن منم دعوت نکردن حتی ندیدمش

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بلاک نکن ولی استوریاشو باز نکن،منم کسایی رو ک خوشم نمیاد باز نمیکنم

من بیصدا میزنم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بیشتر ببینید
چطوری؟

خب استوریشو چن ثانیه نگه میداری بعد میزنی بیصدا کردن دیگ استوریاش نمیاد برات

بیشتر ببینید
باز میرم میبینم خب

برات مهم نباشه

بیشتر ببینید

ببخشیدا ناراحت نشیااا 

با این اوصافی که گفتی پنجمین بچشو بارداره پس 4 تا بچه داره 

مگه اینکه ماشینشون اتوبوس باشه جا داشته باشن تو و شوهرت رو هم با خودشون ببرن... 

چهارتا بچه وقتی عقب بشینه دیگه جا میمونه شما بشینین؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید