2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ازدواج توی نوزده بیست سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط آدما باهم متفاوت نمیشه ی نسخه رو واسه هم داد بعصی جاها کلا دخترا زود ازدواج میکنند بالطبع دخترا خودشون درجریانن و زودتر امادگی ازدواج دارن 

بعضی جاها ۲۷.۲۸ب دختر میگن هنوز بچه است و اون دختر واقعا امادگی ازدواج نداره چون بهش فکر نکرده 

میشه ما تو فامیل داریم ۱۰ سالشه عین زن ۴۰ سالس

اون بچگی نکرده معلوم نیست چقدر اذیت شده باسه که عقلش اینقدر برسه. بعد هم يکی ممکنه تو این سن عاقل باشه برای خیلی چیزها ولی زندگی زناشویی که شوخی نیست بالاخره سن هم تاثیر داره. 

الان که ۲۳ سالته می‌‌فهمی. ببخشید ولی ۱۸ سالگی اوج خریت آدمه. اگه اون موقع می‌اومد ممکن بود اصلا بهم ...

ممنونم عزیزم و همچنین🌷قطعا یه مقدار بی تحربه تر بودم ولی اگه اون موقع ازدواج‌کرده بودم خیلی زندکی رو جدی تر میگرفتم ،حتی همسرمم سر اینکه دیر ازدواج کرد خیلی از درامدشو حیف و میل میکرد بعد از ازدواج تازه سر از حساب و کتاب دزاورد

برای بعصیا متاهلی به نفعه

اون بچگی نکرده معلوم نیست چقدر اذیت شده باسه که عقلش اینقدر برسه. بعد هم يکی ممکنه تو این سن عاقل با ...

اره مامانش عقده ایه

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

به نظر خودم ازدواجم موفق ترین ازدواج دنیا نیست،خیلی معمولیه اما بازم برای شخصیت من متاهلی رشد بیشتری ...

به نظرم هیچ ازدواجی در دنیا وجود نداره که اونقدر بی نقص و رویایی باشه اگه اینطوری بود مثلا خیلی از چهره های شناخته شده آدم میبینه همه چی تموم هستن پول زیبایی موقعیت اجتماعی تحصیلات خانواده آنچنانی اما یا تو ازدواجشون شکست میخورن یا خوشبخت نیستن چه برسه به زندگی های معمولی که پر از کمبود هستن 

آدم به آدم فرق میکنه خودم قبلا میدیدم که دخترا تو سن ۱۹ ۲۰ سالگی ازدواج میکردن و بنظرم بزرگ میومدن الان که خودم ۲۰ سالم شده میفهمم هنوز خیلی زوده برام به هیچ وجه آمادگیشو ندارم در صورتی که دو تا از دوستای دبیرستانم ماه قبل بچه اولشونو بدنیا اوردن

میشه بگی چند سالته و چیشد که پیشنهادای بهتری داشتی🫠؟

۲۶ سالمه

من از ۱۳ خواستگار داشتم البته هیچوقت بهش افتخار نکردم چون نشونه اینه که چقدر جایی که زندگی میکنی سطح و فرهنگ مردم پایینه ،حالا چون غریبه بود میتونم به خودم نگیرم این مورد 😂ولی اصلی ها از ۱۶ سالگی بودن ،منم دانش آموز بودم نه درسی نه دانشگاهی نه شغلی ،تا زمان دانشگاه ،با دوسه نفر در حد یکی دو ماه صحبت کردم تا با شوهرم آشنا شدم ،دوسال پیش ازدواج کردیم

حالا بگن خوب نیست شما دیگه ازدواج نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا من که در نهایت ازدواجم رو میکنم اما نسبت به نظر عموم مردم که توی فرهنگ ها و شرایط مختلف هستن کنجکاو بودم