2777
2789
عنوان

خواهرمو زدم نشسته گریه میکنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 99 پست
وای منم دوتا دختر دارم دقیقا اختلاف سنیشون مثه شما و خواهرتونه..ای خووووودااااا بزرگ شن نکنه دعوا کن ...

هزاران بار گفتم درست بشو نیست الان 4یا5ماه کارش اینه خسته شدم خوابم بهم ریخته سیستم بدنم بهم ریخته 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
بذار خیالتو راحت کنم از حرومزاده تا جن. ده پدرسکو اینا بهم میگه کلفتش منو میدونه متوجه ای؟؟؟ گوشیه م ...

همیشع بچه کوچیکارو بیشتر دوسدارن و این تقصیر خواهرت نیس تقصیر پدرمادره ک بذر کینه نفرت رو تو دل بچه ها میزارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشع بچه کوچیکارو بیشتر دوسدارن و این تقصیر خواهرت نیس تقصیر پدرمادره ک بذر کینه نفرت رو تو دل بچه ...

امروز حرفامومیزنم یا از خونه میرم یا اینو ادم میکنم 

بسه دیکه دارن ولضح واضح بینمون فرق میذارن(: 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
هزاران بار گفتم درست بشو نیست الان 4یا5ماه کارش اینه خسته شدم خوابم بهم ریخته سیستم بدنم بهم ریخته

اگه اتاق جدا داشتی خیلی خوب بود..امکانش هست برو تو سالن بخواب لاقل بهتراز اینه خوابت بهم بریز۶

اگه اتاق جدا داشتی خیلی خوب بود..امکانش هست برو تو سالن بخواب لاقل بهتراز اینه خوابت بهم بریز۶

متاسفانه اگه تو سالن بخوابم گربمم اذیتم میکنه نمیشه بعدشم پذیراییمون سرتا سر پنجرست نمیشع ادم اذیت میشه 

خسته شدم خسته 

چرا من باید برم اخه؟ 

مگه اونجا اتاق منم نیست(: 

بیشتر ببینید
عزیزم ناراحت نباش درس میشه انشالا

ناراحت دارم هفت صبح گریه میکنم 

اخه مگه من دلم میاد خواهرمو بزنم؟؟ 

منو مجبور میکنن تقصیر پدر مادرمه (: 

بیشتر ببینید

ببین مرگ یه بار شیون یه بار وقتی بقیه بیدار شدن جنگ به پا کن به خدا من میفهممت خواهر من تا صبح مثل تانک خروپف میکنه دندون قروچه میکنه روانی شدم خواب ندارم اما مال تو عمدیه پس دهنش و سرویس کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
ببین مرگ یه بار شیون یه بار وقتی بقیه بیدار شدن جنگ به پا کن به خدا من میفهممت خواهر من تا صبح مثل ت ...

کردم ی بار همین چند روز پیش میدونی چیشد؟؟؟ 

بابام اومد بهم کفت همینجا بنزین میریزم روت اتیشت میزنم دستو پا زدنتو نگاه میکنم(؛ میبینی چقدر دوسم دارن؟؟؟ 

بیشتر ببینید
بذار خیالتو راحت کنم از حرومزاده تا جن. ده پدرسکو اینا بهم میگه کلفتش منو میدونه متوجه ای؟؟؟ گوشیه م ...

شاید به خاطر اینه که باهات لج میکنه 

چون یه دختر ۱۵ ساله معمولا هیچ دلخوری سنگینی از خواهرش نداره 

اینطور رابطه ها معمولا با صحبت حل میشه 

ولی کاش پدر و مادرتون یخورده بیشتر به این مسائل فکر کنن  

یاد خودمو خواهرم افتادم😂😂😂

ان شاءالله یه خواستگار خوب و موجه برات پیدا بشه 

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                      ما را همین امام رضا داشتن بس است💛🌱♥️                   + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!

بیشتر ببینید
ناراحت دارم هفت صبح گریه میکنم اخه مگه من دلم میاد خواهرمو بزنم؟؟ منو مجبور میکنن تقصیر پدر مادرمه ( ...

بلع منم گفتم مقصر پدرمادرتونه..تبعیض اصلا اصلا خوب نیس بچه رو نابود میکنه..شما هم اگه تونستی با مادرتون حرف بزنید 

خواهرت ازت انتقام نگیره حالا.من و خواهرم کوچیک بودیم دعوا میکردیم.من‌کوچیکتر بودم.بیشتر میزدم.الان بزرگ شدیم.هنوز از اون موقع میگه.تو منو زدی.اینقدر ازم انتقام گرفت.ولی بازم انگار خیالش راحت نیست.میگم بابا بچه بودیم.الان مگه اینکارهارو میکنیم آخه.

یاد خودمو خواهرم افتادم😂😂😂ان شاءالله یه خواستگار خوب و موجه برات پیدا بشه

ان شاءالله. 

بیشتر ببینید