2777
2789
عنوان

استرس مهمونی

289 بازدید | 27 پست

تا یاد دارم مهمون که می‌خوام واسه ناهار یا شام دعوت کنم استرس شدید میگیرم.چکار کنم توروخدا یه راهنمایی بکنید روزه میگیرم شیرم می دم حالا مهمونی گفتم بندازم بعد ماه رمضون که حداقل یه چی بخورم ولی خونه ام خیلی کار داره غذاهمم نمی دونم چی بپزم راحت باشه با بچه کوچیک😭

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اوووه چخبرته‌شیردهی روزه وقتی بهت واجب نیس چرا میگیری مهمونیو بذار بعد ماه رمضون نمیشه الان

دیگه بچم ۲۰ماهشه پارسال اصلا نگرفتم .دیگه امسال غیر دوسه تا خداروشکر تونستم بگیرم ولی تقریبا غیر غذا درست کردن و رسیدگی به بچه ها کار دیگه نمیکنم چون بدنم نمیکشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دیشب مهمونی دادم ۱۴ تا بودیم جونم دراومد با بچه یکسال و نیمه دست تنها از این ور جمع میکردم از اون ور بهم میریخت تازه وسطش بهونه ممه میگرفت روزه هم بودم دیگه داشتم می افتادم از خستگی تا وقتی مهمونا اومدن بازم کارام تموم نشده بود سخته ولش کن مخصوصا تو ماه رمضون بذار هر وقت شرایطشو داشتی مهمونی بده

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

از مادرت نمیتونی کمک بگیری بیاد با هم خونه رو درست کنین؟ یا از همسرت؟ 

خوذم به شخصه از خانومی که بچه کوچیک داره انتظار ندارم حتما مهمونی بده و به زحمت بیوفته

اول فکر خودت و بچت باش این فشار و استرس شدید روی شیرت و بچت خیلی تاثیر بدی داره حتما از یه نفر کمک بخواه

من دیشب مهمونی دادم ۱۴ تا بودیم جونم دراومد با بچه یکسال و نیمه دست تنها از این ور جمع میکردم از اون ...

میخوام بندازم بعد عید آره دختر منم اندازه بچه شماست تازه بزرگم پنج سالشه رو مخ تر .ولی باید دیگه عید مهمونی بدم می دونم توقع ازم دارن از یه ور میگن بچه کوچیک‌داری از یورو معلومه بدشون نمیاد.بعد عید فطر می اندازم اما نمی دونم چی بپزم کارش کم باشه اینا سخت نمیگیرند یه مدلم کافیه حتی خورشتی.اما می ترسم خوب از آب در نیاد

از مادرت نمیتونی کمک بگیری بیاد با هم خونه رو درست کنین؟ یا از همسرت؟ خوذم به شخصه از خانومی که بچه ...

همسرم دقیقه نود هرکاری بگم میگه یا ولش کن یا بعدا.غذاهم که بلد نیست.مامانمم دوره😭

میخوام بندازم بعد عید آره دختر منم اندازه بچه شماست تازه بزرگم پنج سالشه رو مخ تر .ولی باید دیگه عید ...

من خودم برنج پختم کباب از بیرون گرفتیم اینطوری بهتره اگه کسی نزدیکته بگو بیاد کمکت یا حداقل بچه ها رو بذار جایی کارهاتو بکن من بچه نداشتم مهمونی میدادم اصلا خسته نمیشدم و همه کارام سر وقت انجام میشد ولی امسال اولین سالی بود که همه چی درهم بود

همسرم دقیقه نود هرکاری بگم میگه یا ولش کن یا بعدا.غذاهم که بلد نیست.مامانمم دوره😭

بگو بچه ها رو ببره بیرون یا خونه بمونه نگهشون داره همسر منم همینه

من خودم برنج پختم کباب از بیرون گرفتیم اینطوری بهتره اگه کسی نزدیکته بگو بیاد کمکت یا حداقل بچه ها ر ...

الان بودجه کباب ندارم واقعا وگرنه خوب بود 😭مهمونی قبلی جوجه خریدیم برنج پختم.این مهمونی شوهرم میگه دستمون خالیه یه خورشت بپز.خانواده منم توقع ندارن منظورم خانواده شوهرمه

الان بودجه کباب ندارم واقعا وگرنه خوب بود 😭مهمونی قبلی جوجه خریدیم برنج پختم.این مهمونی شوهرم میگه ...

مرغ راحت تر از خورشته اگه میتونی مرغ بده یا قرمه سبزی بپز 

زرشک پلو با اش رشته درس کن خیبم راحته

زرشک‌پلو با مرغ منظورتونه.فکر کنم باید همین کار کنم به نظرتون چه کارایی میشه روز قبل کرد میترسم همون روز دخترم بد قلقی کنه.خورشت قیمه چی برای تعداد بالا شما پختید تاحالا