من خودم ۲۲ سالمه دارم ازدواج میکنم و میتونم بگم بیشترین صحبتی که وقتی حرف ازدواجم شد بین دوست و آشنا شنیدم اینکه ای واااای چرا اینقدر زود از طرفی از پارسال عروسی دو نفر رفتم که ۱۹ ۲۰ سال بیشتر نداشتن و دقیقا اونام خیلی قضاوت شدن البته من شخصا اونارو نمیتونم قضاوت کنم شما چه فکری میکنید واقعا همچین سنایی ازدواج اشتباهه
یکی ممکنه ۳۰ سالشم بشه باز بلوغ کافی واسه ازدواجو نداشته باشه ولی یکی ک ۲۰ سالشه از پسش بربیاد
مسئولیت سختیه
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻