2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ازدواج توی نوزده بیست سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 78 پست

بستگی به خوده آدم داره 

یکی ممکنه ۳۰ سالشم بشه باز بلوغ کافی واسه ازدواجو نداشته باشه ولی یکی ک ۲۰ سالشه از پسش بربیاد 

مسئولیت سختیه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو همین رنج سنیم میخوام نامزد کنم امسال🙂

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

پس چقدر دهن بینیازدواج خوب هیچوقت اشتباه نیسمگه نمیبینی اینایی که طلاق گرفتن دوباره ازدواج میکنن به ...

متاسفانه اعتراف میکنم که این مشکلو دارم حرفای آدما به شدت میتونه من و تحت تاثیر قرار بده و روی روحیه و اعتماد به نفسم اثر میزاره

به نظرم این جمله میتونه یکی از نشانه های ازدواج خوب باشه چون منم میگم کاش زودتر نامزدم میومد البته ا ...

به نظر خودم ازدواجم موفق ترین ازدواج دنیا نیست،خیلی معمولیه اما بازم برای شخصیت من متاهلی رشد بیشتری داشته

ان شاالله خوشبخت بشین عزیزم

به نظرم بالای ۲۲ سن مناسبیه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بله زوده   از دیدگاه من  . هیچ وقت  اجازه ازدواج زود به بچه هام نمیدم 

تازه تا ۳۰  انسان به بلوغ  و پایداری میرسه

تازه میبینه  چی ب چیه 

به یک سری بیداری اگاهی  میرسه  

منظورم زایش و جسمی  نیست  ،بلوغ روحی  

به نظر من ربطی نداره من یک دوستی دارم همسن من و بیست ساله رفتارش و طرز فکرش مثل یک خانم بالغ چهل ساله است 

در همون حین اون یکی رفیقم داره اب نبات چوبیشو میخوره و به حرفای فلسفی اون یکی میخنده😂

✍️🐥

آخه کی تو ۱۸ سالگی عقلش شبیه زن ۴۰ ساله می‌شه؟ اونی هم که بشه ۱۸ سالگی ازدواج نمی‌کنه بخدا عقل داره.

میشه 

ما تو فامیل داریم ۱۰ سالشه عین زن ۴۰ سالس

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

من ۲۳ ازدواج کردم،کاش همسرم زودتر میومد ،وقتی ۱۸ سالم بود ،خیلی سود میکردم

الان که ۲۳ سالته می‌‌فهمی. ببخشید ولی ۱۸ سالگی اوج خریت آدمه. اگه اون موقع می‌اومد ممکن بود اصلا بهم نخورین یا عذاب بشه رابطه واست. 

خوشبخت باشی گلم