2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا حالا هری پاتر رو نخوندم ولی قدر این دوره که هنوز اشتیاق فیلم و کتاب تخیلی داری رو بدون 

از بیست سالگی به بعد از این خبرا نیست

هم سن تو بودم خودمو با فیلم و کتاب خفه کرده بودم یادش بخیر 

از اولین بار که دیدمش اصلا خوشم نیومد تویه اون فضا باشم، ولی عاشق دنیای ارباب حلقه هام🥺

من شدیدا به اون فضا علاقه مندم و برای بار چندم هم دیدم باز تکراری نشده 

ای کاش

دقیقا منم بعضی وقتا بهش فکر میکنم

دیدن اینجور فیلما باعث میشه فکر کنی که دنیا کنی زیادی کسل کنندست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
تا حالا هری پاتر رو نخوندم ولی قدر این دوره که هنوز اشتیاق فیلم و کتاب تخیلی داری رو بدون از بیست سا ...

واقعا?

چرا

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

وای خدا چقد دوست دارم هری‌پاتر رو ببینم به خاطر دبیرستان و الان هم کنکور نتونستم 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
چی چرا

اینکه دیگه از این فضا دور میشی

بیشتر ببینید
اینکه دیگه از این فضا دور میشی

چون با مشکلات واقعی مواجه میشی و دغدغه های جدید داری 

و نسبت به قبل وقت کمتری برای کتاب و فیلم و سریال داری شاید سالی یه کتاب هم نخونی

تا وقتی نوجوونی فیلم و داستان تخیلی و فانتزی برات جذابه بعدش بچگانه و کلافه کنندس 

همون‌طور که بچه ها روزی هزار بار یه برنامه کودک غیرجذاب رو می‌بینند و باز براشون جالبه و این برای آدم بزرگسال قابل درک نیست