2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ازدواج توی نوزده بیست سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 78 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از چه لحاظ منظورتونه؟اخه منم با شما همنطرم که ازدواج خوب ادمو رشد میده

مثلا من اگه زودتر ازدواج کرده بودم زندکی رو بیشتر حدی میگفرتم،کارام رو با حساب و کتاب تر انحام میدادم،درگیر حاشیه ی این خواستکار و اون همکلاسی و ....نمیشدم.یا در موضوع کاریم یه شغل راحت تر انتخاب میکردم که با متاهلی جور در بیاد 

زودتر بچه دار میشدم فرصت کافی داشتم 

تطابقم بیشتر بود

چرا من که در نهایت ازدواجم رو میکنم اما نسبت به نظر عموم مردم که توی فرهنگ ها و شرایط مختلف هستن کنج ...

ببین اگه واقعا خوبه و امادگیشو داری ازدواج کن چون بنظر من فرصت همیشه پیش نمیاد ممکن ۳۰ سالت بشه بهترین فرد بیاد ممکن هم نیاد احتمال همه چیز هست

من بچه هاي خاهر برادرم دهه ٧٠ و ٨٠ هستن ٢٢ اينا خيلي كوچولو هستن والا زوده برن توي زندگي مشترك و سخت ...

نمیدونم شایدم واقعا زوده شایدم یکی از دلایل من این بود که بعضی از سختی هارو قرار نیست متحمل بشم مثلا به لحاظ مالی خونه و شغل و درآمد و تحصیلات و موقعیت اجتماعی مشکلی نداریم نسبتا همه چیز فراهمه ولی خب بازم از پیچیدگی های درون زندگی مشترک هنوز نمیدونم چطوری قراره پیش بیاد

نوزده سالمه درسمو خوندم دانشگاه میرم قراره معلم شم ولی بازم از طرف اطرافیان زیر فشارم که ازدواج کن چون کلا تو جایی زندگی میکنم که دخترا چهارده سالگی اینا ازدواج میکنند و منی که تا حالا دووم آوردم از نظر اونا خونه موندم 

واقعا چه آدم های بیشعوری بودن که خواستگاری بچه ۱۶ ساله می آمدن

اره متاسفانه ،آخرشم خیلی‌هاشون تو همین سن عروس گرفتن

دختری که تو خانواده متوسط دنیا میاد خودش باید خیلی تلاش کنه سطح زندگیش تغییر کنه ،من همون موقع ام میگفتم روم نمیشه جلو عموها و زن عموهام بگم اینه خانواده شوهرم 

از خودمونم پایین تر بودن، شاید من خیلی رو این مسائل حساس بودم ،خیلی از دوستام همون دوره دبیرستان ازدواج کردن و اصلا این چیزا براشون مهم نبود

مثلا من اگه زودتر ازدواج کرده بودم زندکی رو بیشتر حدی میگفرتم،کارام رو با حساب و کتاب تر انحام میداد ...

چقدر شما به لحاظ شخصیتی شبیه من هستی هزار بار میشینم با خودم حساب کتاب گذشته رو میکنم که اگه چیکار میکردم چطوری میشد و همینطور فکر میکنم