2777
2789
عنوان

من شبهای قدر زیادیو شب زنده داری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 271 پست
این ها همش شعاره عزیزممن الان ۴۱ سالمه ولی مجردم دلم میخواست ازدواج کنم خانواده تشکیل بدم و بچه دار ...

خیلیا میشناسم مثل شما نزدیک هم هستند ولی مثل شما فکر نمی‌کنند سنشون شاید از شما هم بیشتر باشه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خودم بوده!؟چه نتیجه ای برام داشته!؟البته میدونم به درد خدا هم نمیخورهمن دیگه کامل از خدا ناامید ...

بله . ببخشید شرمنده‌ام ولی ایمانی که .....بگذریم 

ان شاالله که سپید بخت بشی چون مجردی میگم.دیگه سنت که ازمن بیشتر نیستش و مشکلاتی که باهاش دست وپنجه نرم میکنم رو نداری

اللهم عجل الولیک الفرج💚
جایی میخوندم نوشته بود سلامتی مونو میزاریم پای پول .زمانیکه پولدار شدیم دیگه سلامتی نداریم

فقط زمانی میفهمیم که دیگ نداریمش ما چند وقت پیش یه پسر فامیلمون خوشگل خوش هیکل دچار سوختگی شدید شد بنده خدا چند وقته خونه نشین شده کلی بایذ خرج کنه تا پوستش عایا بشه یکم شبیه قبل دست و پاهاش حرکت نداره 

این چند ماه همش دکتر و بیمارستان چقد رنج و درد کشیده این بنده خدا 

برای سلامتیش این شبها خیلی دعا کنید و کم غر بزنید

ما برای رشد و تعالی به این دنیا اومدیم اینا یه مشت باور پوچ و غلط بین مردم انداختن تا مردم را از خدا ...

من متاسفانه دیگه در حد کافر شدنم و خدا رو نمیتونم قبول کنم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
دعا در حق دیگران خیلی زودتر اجابت میشهامشب برای همه عزیزان این سایت دعا کنیم🌷🤲🌷اللهم صل علی محمد ...

♥️

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خیلیا میشناسم مثل شما نزدیک هم هستند ولی مثل شما فکر نمی‌کنند سنشون شاید از شما هم بیشتر باشه

شاید اونا شرایط خونه پدریشون خوبه

منی که خونه پدریم داغونه و تنها امیدم این بود که ازدواج کنم و طعم یه خونواده خوب رو بچشم اما نچشیدم

شاید اونا اهل دوست پسر هستند و بخشی از نیاز عاطفیشون رو اینطوری رفع میکنن

شاید اونا شخصیت متفاوتی دارن و تحمل و توانشون بیشتره

هزار تا شاید وجود داره

اما من واقعا بریدم و خسته شدم...

نمیکشم تحملم تموم شده

آدم هر طور فکر کنه انگار تموم نشانه های زندگی میخوان بهش افکارش را ثابت کنن دیدید خیلیا کوه اعتماد به نفسن و چقد از خودشون تعریف میکنن اینا مدام براشون خوشی میرسه چون این باور قلبی دارن که لایق زندگی خوبن 

هر چقدر هم به خواسته هاتون نرسید نا امید نشید ناامیدی از شیطانه خدارارها نکنید تنها راه آرامش فقط خد ...

به نظرت چند سال ناامید نشیم؟

من ۱۳ ساله دارم التماس میکنم

دیگه از خودم خجالت میکشم 

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اسی جون چه قدرغمگین میشم تاپیکات رومیبینم

ازیه طرف خوشحالم برات که ازدواج نکردی وحداقل گیرآدم عوضی وخیانتکاروهرزه و.....نیفتادی وازطرفی هم برات غمگین که شایدخدامصلحت بدونه بابهترین آدم وباکیفیت ترین آدم ازدواج کنی

بهت حق میدم ناراحت باشی امالطفاپیش هیچ کسی به جزبچه های سایت دردنیای واقعی دردودل نکن آدمهاظرفیت کافی روندارن وزخم ونیش میزنن عزیزکم

تازنده هستی زندگی کن امیدوارم به مردادلت وآرزوهای قشنگت برسی