2777
2789
عنوان

من شبهای قدر زیادیو شب زنده داری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 273 پست

منم نمیخوام به خودم مغرور بشم بگم بنده خوبی بودم ولی خانواده مذهبی از نه سالگی روزه نماز حتی باورتون نمیشه خیلی کوچیک بودم مثلا ۷ یا ۶ سالم میزد ولی بازم میگرفتم و فک نکن زندگی فوقالعاده دارم نه اگ بد بختی هام رو بگم ناشکری نمی‌کنید ولی هیچ وقت با عبادت خودم خدا رو تهدید نکردم انجام دادن اینکارا هیچ نفعی برای خدا نداره و هیچ ضرری هم نداره برای خودم اینکار ها رو انجام میدم 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

درکت بعضی وقت ها زندگی خیلی سخت میشه ولی چیزی که فهمیدم قبل از چله یا دعایی استغفار زیاد بگید بعد نماز اول وقت بعد اون کار چله بگیرید 

یه کاری که خیلی زود نتیجه میده با امام زمان حرف بزن نامه بنویس براش و منتظر نتیجه اش باش جوابت میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما ۲۵ سالتهمن ۳۶ سالمه۳۶ سال امید و آخرش هیچ گشایشی از طرف خدا ندیدن منو به اینجا رسونده

درکت میکنم عزیزم ب حق این شب عزیز دعا میکنم همین امشب خدا بهت ی نشونه بده دلت گرم بشه 🫂🥺

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
منم دقیقا حس شما رو دارم و امشب به اصرار مامانم میخوام برم مسجد اما رغبتی ندارمدلم گرفته

برو با خدای خودت مناجات کن هیچ وقت دستت را از دست خدا بیرون نیار به این فکر کن که اینقد هستن که امشب دلشون میخواد برن مسجد بیمارن نمیتونن و دوست دارن جای شما باشن 

من یه چیزی را تازگی ها متوجه شدم منم قبلا به اشتباه همینطور فکر میکردم همش از خدا طلبکار بودم حالا ف ...

منم از این عقل و شعور استفاده کردم همیشه عاقلانه تصمیم گرفتم همیشه پاک و با ابرو زندگی کردم

ولی زندگی هرزه ها و کافرها خیلی شرب داره به زندگی من که پر از بدشانسی و بن بسته

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
برو همین الان یه کار حرام انجام بده، چنان خدا درهای برکت رو روت باز میکنه که خودت میمونی😐

دقیقا

منم 😔

اگه منظورت مشکلات هستش که هممون یجوری درگیرش هستیم چه بسا الآن مشکلات من خیلی زیادتر از شماست ولی بازم ترجیحم اینه که بچسبم به خدا .بعدم اگه نمازی خوندی روزه ای گرفتی قرانی خوندی برای خودت بوده 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
برو با خدای خودت مناجات کن هیچ وقت دستت را از دست خدا بیرون نیار به این فکر کن که اینقد هستن که امشب ...

یه چیزای مهمی رو ازش خواستم که میتونسته زندگیمو زیر و رو کنه اما بهم نداده 

خسته شدم از خواستن من و بی توجهی خدا

فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...
ناامیدی از شیطانه.برزبان نیار عزیزم خدا حال دلت و خوب کنه انشالله.نمازتو هبچ وقت ترک نکن هیچ وقتتتتت ...

چه ضرری وقتی امیدم از همه جا قطعه😔

دورکعت مث نماز صب بعد حمد 7تاتوحید توهررکعت اخرنماز70تااستغفار

امضای این دوست عزیز در مورد ناامیدی رو بخون 🌷

فکر نکن همه راحت به خواسته هاشون میرسن 

ناامیدی سراغ همه میاد

اما کار شیطانه

ما تا لحظه آخر هم نباید از لطف و رحمت پروردگار ناامید بشیم

نمازاتو بخون

امشب اگر حال کاری و هم نداری ،حداقل صوت دعاهاشو دانلود کن گوش کن یا از تلویزیون گوش بده ،بزار تو اون حال و هوا باشی 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید
برو همین الان یه کار حرام انجام بده، چنان خدا درهای برکت رو روت باز میکنه که خودت میمونی😐

شآید اینکه بگی راست باشه احتمالش خیلی هست ولی آیه قرآن هست میگه به بعضی ها اینقدر نعمت میدیم و اونها رو غرق میکنیم که دیگه یادی از ما نکنند و بعد نزدیک است عذاب

تازه از رحمت خدا نباید نا امید شد خدا میگه فقط کافران از خدا نا امید میشند بعدشم اینکارا رو ک انجام بدی خودت به آرامش میرسی 

دیشب محفل هم یکی رو آورده بود همینطور طرف توقع داشت خدا برای من خاص نشونه بزاره و اینا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود