2777
2789
عنوان

من شبهای قدر زیادیو شب زنده داری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4670 بازدید | 273 پست
آهان یعنی حاجت خواستین دادن؟ چه قشنگ

اره بهشون گفتم مشکلم اینه داره اینطوری میشه من اذیتم و اینا در عوضش فلان کار میکنم که الان انجام دادم خداروشکر بعد چندین سال 

همش هم از فضل خداست الحمد الله 

کلا دلی باهاشون حرف بزنید انگار دوستتون هستند 

هیچ وقت بخاطر این خواسته های بی ارزش دنیوی خدارا فراموش نکن

👌👌👌از خدا میخوام کمکم کنه حتی اگ مشکلات داشتم هیچوقت رهاش نکنم دعام شب قدر بیشتر از دعا برای حل مشکلاتم دعا برای این هست ک همیشه باخدا باشم

باخدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید چیزی ک از خدا میخوای به نفعت نیست شاید زمانش الان نیست شاید هم خدا بهترش رو برات نگه داشته برای ...

من خواستم از خدا این بود که از بچگی تنهام یه ازدواج خوبی قسمتم کنه تا یکم از مشکلات و تنهاییم کم بشه

یالها دعا کردم

تا صبح بیدار میموندمو شب زندا داری میکردم و حاجتمو از خدا میخواستم

۳۶ سالم شد

دیگه تموم شد😔

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
شاید اونا شرایط خونه پدریشون خوبهمنی که خونه پدریم داغونه و تنها امیدم این بود که ازدواج کنم و طعم ی ...

نه اصلا میگم خیلی بهم نزدیکه ولی اینجا نمیگم خودش کار میکنه و پدرش و مادرش هم فوت کردن پدرش ک سر کوفت میزد بهش خرج نمی‌داد هیچی حتی یک قرون 

تازه خرج و خوراک مادرش هم با ایشون بود 

هیچ وقت بخاطر این خواسته های بی ارزش دنیوی خدارا فراموش نکن

ادمی هرچی که قدرتمند باشه ثروتمند باشه خیلی چیزا داشته باشه ولی وقتی که خدا توی زندگیش نباشه خدا رو نداشته باشه یجایی احساس خلاء وکمبود میکنن و مطمئنا هیچ چیز وهیچکسی جای خدا رو نمیگیره توی زندگی نمیگیره و اون زندگی هیچ ارزشی نداره

اللهم عجل الولیک الفرج💚
منم رفتم ولی فهمیدم با استغفار نور خدا بهم میرسه انگار همین ناامیدی از همش بدتر هست انگار هرچی تلاش ...

من ۷ ماه صبح تا شب استغفار کردم

من همه راه ها رفتم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
منم انواع و اقسام چله ها رو گرفتم دریغ از نگاه خدا

واسه همین میگن زیاد چله نگیرین 

نشه ایمانتون ضعیف میشه

فقط بعد نمازا قشنگ دعاتو بگو تمام

وبراشم تلاش کن

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید
تا آخر زندگیمون حق نا امیدی نداریم

👍👍👍👌👌👌لاتئیسو من رحمت الله 

به این فکر کن که تو توی اون دنیا با خدا عهد بستی بیای اینجا و یه رسالتی داشتی که تمومش کنی یه چیزی تو وجودت کم بوده برای به خدا رسیدن همه ما همین هستیم و به این دنیا اومدیم و به خدا قول دادیم بریم و این کمبود رو رفع کنیم و برگردیم پیشش ولی الان یادمون نیست یکی توی عشق به ثروت لغزش داشته اومده امتحانش رو بده یکی تو ایمانش یکی تو صبرش...و....

اره بهشون گفتم مشکلم اینه داره اینطوری میشه من اذیتم و اینا در عوضش فلان کار میکنم که الان انجام داد ...

خیلی قشنگ بود واقعا🌹، خدا بخواد انجام میدم، ممنون که برام توضیح دادین🙏🏻🌷🩷

نه اصلا میگم خیلی بهم نزدیکه ولی اینجا نمیگم خودش کار میکنه و پدرش و مادرش هم فوت کردن پدرش ک سر کوف ...

خب آدم ها فرق میکنن

من یه دختر عاطفی هستم که هیچ وقت از پدرم محبت ندیدم دائم دعوا و داد و بیداد و فحش و حتی گاهی کتک

اهل دوستی هم نیستم که بخوام نیازمو اونجوری رفع کنم

شاید اون آشنای شما شخصیت عاطفی نداره

مقایسه شما کاملا غلطه چون ظرفیت انسان ها متفاوته

من خواستم از خدا این بود که از بچگی تنهام یه ازدواج خوبی قسمتم کنه تا یکم از مشکلات و تنهاییم کم بشه ...

البته عزیزم قضاوتت نمیکنم چون شاید خودمم به این سرنوشت دچار بشم و شاید خیلی بدتر از شما عکس العمل نشون بدم فقط دعام اینه خدا هر چی که میدونه برام بهتره رقم بزنا