2777
2789
عنوان

من شبهای قدر زیادیو شب زنده داری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 271 پست
خیلی موقع ها تو یه شرایطی ما یه خواسته هایی داریم که فک میکنیم اگه بهش نرسیم ته بد بختیه ولی چند سال ...

قبول دارم عزیزم 

ولی حس اینکه خدا فراموشم کرده حالمو بد میکنه 

کاش حداقل یکیش میشد

فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...
درکت بعضی وقت ها زندگی خیلی سخت میشه ولی چیزی که فهمیدم قبل از چله یا دعایی استغفار زیاد بگید بعد نم ...

من همه راه ها رو رفتم و جوابی نگرعتم که به این حد از ناامیدی رسیدم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی موقع ها تو یه شرایطی ما یه خواسته هایی داریم که فک میکنیم اگه بهش نرسیم ته بد بختیه ولی چند سال ...

احسنت افرین احساس خوشبختی و آرامش یه حس درونی هستش اگه ما نعمتهایی که خدا داده بهمون و به دیگری نداده رو درنظر بگیریم خداروشکر میکنیم البته متأسفانه هیچوقت خواسته‌ ها و آرزوهایی ما آدما تمومی نداره هرچقدرم خدا بهمون بده بازم طلبکار خداییم و جور دیگه ای ناله میکنیم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
متأسفانه ما نعمت سلامتی رو که مهمترین نعمت خداست رها کردیم و چسبیدیم به چیزای دیگه

دقیقا بازم میگم فک نکنید خودم خیلی خوشبختم ک اینارو میگم اگ بدونید چ بدبختی دارم ولی خوشبختی تو اینا خلاصه نشده خوشبختی و حس خوب رو با قدرت میدونن ولی خیلی بزرگان کشور ها هستن  احساس خوشبختی ندارن طرف عشق ثروته پولش از پارو بالا میره ولی بازم حس پوچی داره 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
درکت میکنم عزیزم ب حق این شب عزیز دعا میکنم همین امشب خدا بهت ی نشونه بده دلت گرم بشه 🫂🥺

♥️

من همه راه ها رو رفتم و جوابی نگرعتم که به این حد از ناامیدی رسیدم

منم رفتم ولی فهمیدم با استغفار نور خدا بهم میرسه انگار همین ناامیدی از همش بدتر هست انگار هرچی تلاش کنی نتیجه نمی بینی

با استعفار هم آروم میشه هم دیدن باز میشه 

اگه منظورت مشکلات هستش که هممون یجوری درگیرش هستیم چه بسا الآن مشکلات من خیلی زیادتر از شماست ولی با ...

برای خودم بوده!؟

چه نتیجه ای برام داشته!؟

البته میدونم به درد خدا هم نمیخوره

من دیگه کامل از خدا ناامیدم

این ها همش شعاره عزیزم

من الان ۴۱ سالمه ولی مجردم دلم میخواست ازدواج کنم خانواده تشکیل بدم و بچه دار بشم

صلاح چی؟!صلاح اینه که من تا ابد تنها و مجرد باشم؟!!

تازه خانواده خوبی هم ندارم که حداقل دلم به اونا خوش باشه

کلی هم بیماری گرفتم 

شعار بسه! به خدا بسه!

امشب دعات میکنم😭😭😭هرچندناقابلم ولی دلم گرفت برات خودم کوه غمم بقران😔😔

عزیرمم😔💔

منم تهدیدی نکردمفقط کامل از خدا بریدم همین

ببخشید منظوری نداشتم عزیزم نکن اینکارو با خودت یک لحطه فک کن الان حرص این دنیا رو میخوری دنیایی ک دو روز هست و میگذره ولی وقتی حرص اون دنیا رو بخوری چی ؟ اون دنیای ک تموم هم نمیشه و ابدی هست 

من اینقدر بدبختی دارم ولی وقتی شب قدر میشه احساس گناه میکنم من تازه و هیچوقت نمیخوام از خدا طلبکار باشم البته شاید موفق نباشم و‌گاهی منم طلبکار بشم ولی سعی میکنم اینطور نشه 

اینکه شب قدر تاپیک زدی پیداست چقدر خدا دوست داره و هنوز قلبا بهش فکر میکنی‌

اگ بگیم اون دنیایی هم نیست ولی ضرری نمی‌کنیم با این کارا و عبادت ولی اگ یک درصد هم اون دنیایی در کار باشه دیگه ضرر میکنیم اگ انجام ندیم تازه خیلیا انجام میدن مثل من بدبخت و گناهکار و بازم توشه گناهانش شاید صد برابر شماست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
شما جواب گرفتی یعنی؟ چجوری؟؟

اره چند سال پیش یه چیزی ازشون میخواستم جوابم دادند اصلا الان فکر میکنم انگار معجزه بود بعدم به جز نامه دلی باهاش حرف بزنید سلام کنید