2777
2789
موردی ک شما گفتین، من رو یاد اون انداخت

یکی تو ۲۵ سالگی ازدواج میکنه خوشبخته

یکی تو ۳۰ سالگی ازدواج کرده خوشبختته

دلیل نمیشه طرز فکرت رو ب بقیه تحمیل کنی

سن ازدواج متغیره بسته به شرایط طرف

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اون لحظه با خودم فکر میکنم این آدم حتما خوشحال نیست که حال و روز بقیه رو مسخره میکنه که بقیه رو هم مثل خودش کنه

تو این مواقع از صمیم قلبم دعا میکنم بجای هدف رفتارش،این خودش باشه که آرامش وخوشحالی رو به دست میاره

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اکثرا ۳۰ ب بالان خودشونم مجردنیکی ازدواج کرده خوشبختهمیزنن رو سرشعقده بازی در میارن

نه اتفاقا باید بگم توشون متاهل هم کم نیست خودم دیدم ،ربطی نداره 

حق به جانب کاسه داغ تر از آشن دیگه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
جالبه هیچوقتم کسایی ک این تاپیکا رو میزنن خودشون رو جز نی نی سایتیا حساب نمیکنن

دقیقاااا کاربرای نی نی سایت میگن نی نی سایتیا فلانن خب بنده ی خدا شما خودت هم ک تو نی نی سایتی وقتی جمع میبندی یعنی خودتم حساب کردی دیگه

تو فضای واقعی انقدر بعضیا راحت همه رو مسخره میکنن 

دیگه تو فضای مجازی که جای خود داره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

تا جایی که من تو تاپیکا دیدم اونی که تنها هنرش شوهر کردن بوده  میاد به مجرد هایی که شاید  از هر جهت صد لول از خودش بالاترن پز میده و لقب ترشیده و حسود بهشون میچسبونه همچین آدمی حقشه حقیقت رو بکوبن تو صورتش  

وگرنه کسی به ازدواج کردن بقیه کاری نداره 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
دقیقاااا کاربرای نی نی سایت میگن نی نی سایتیا فلانن خب بنده ی خدا شما خودت هم ک تو نی نی سایتی وقتی ...

اره خودمم میگم هرکسی که مسخره میکنه و برا بقیه تصمیم میگیره!!

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
دقیقاااا کاربرای نی نی سایت میگن نی نی سایتیا فلانن خب بنده ی خدا شما خودت هم ک تو نی نی سایتی وقتی ...

خیلی ناراضین برن

پول مشاوره نمیدن داریم راهنمایی میکنیم تازه طلبکارم هستن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
من اون لحظه با خودم فکر میکنم این آدم حتما خوشحال نیست که حال و روز بقیه رو مسخره میکنه که بقیه رو ه ...

بیوت چ قشنگع🥲

اول‍‌ی‍‌ن‌ح‍‌س‍‌ی ک‌‌‍ہ مـادرتـت ب‍‌ه‍‌ت‌داش‍‌ت ت‍‌ه‍‌وع ب‍‌ود ...! دی‍‌گ‌‌‍ہ از م‍‌ا چ‌‌‍ہ ان‍‌ت‍‌ظ‍‌اری داری خ‍‌ب                                                                ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

تا جایی که من تو تاپیکا دیدم اونی که تنها هنرش شوهر کردن بوده میاد به مجرد هایی که شاید از هر جهت ...

اونی که مجرده یا متاهله زندگی خودشع ب بقیه مربوط نیست

نگو پشمام بگو چه جالب،😌