من اون لحظه با خودم فکر میکنم این آدم حتما خوشحال نیست که حال و روز بقیه رو مسخره میکنه که بقیه رو هم مثل خودش کنه
تو این مواقع از صمیم قلبم دعا میکنم بجای هدف رفتارش،این خودش باشه که آرامش وخوشحالی رو به دست میاره
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙ ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
اکثرا ۳۰ ب بالان خودشونم مجردنیکی ازدواج کرده خوشبختهمیزنن رو سرشعقده بازی در میارن
نه اتفاقا باید بگم توشون متاهل هم کم نیست خودم دیدم ،ربطی نداره
حق به جانب کاسه داغ تر از آشن دیگه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
تا جایی که من تو تاپیکا دیدم اونی که تنها هنرش شوهر کردن بوده میاد به مجرد هایی که شاید از هر جهت صد لول از خودش بالاترن پز میده و لقب ترشیده و حسود بهشون میچسبونه همچین آدمی حقشه حقیقت رو بکوبن تو صورتش
وگرنه کسی به ازدواج کردن بقیه کاری نداره
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!