2777
2789
عنوان

خریدای عید دخترم و واکنش همسرم 😏😏

15105 بازدید | 182 پست

لباس های عید دخترم یکم زیاد شد هزینه اش همسرم حرفی نزد گفت فدا سرش فقط گفت دیگه به من نگی چرا آنقدر دیر میای من باید کار کنم تا اینطوری خرج کنم 

الان دیگه این شد بهونه اش من نتونم بگم زودتر بیا خریدهای عید خودمم مونده پنجم یابد برم خرید کنم اونم فکر کنم زیاد بشه 

الان واقعا دیگه نباید بهش حرفی بزنم ؟؟؟ 

من نمی‌دونم تمام لذت این آدم خلاصه شده تو کارش منم بعضی وقتا قاطی می‌کنم و خسته میشم  الان دوست دارم یه چیزی بهش بگم هنوز نیمده خونه تازه این موقع میا‌د مارو میبره بیرون دارم خودمو کنترل می‌کنم دعوا راه نندازم تا هم حرفی میزنم میگه خرج شما خیلی زیاده من باید کار کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کنم سرش سرکار داره گرم میشه

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بازم خداروشکر وقتی میاد میبرتتون بیرون! 

خب کار نکنه از کجا بیاره؟ چکار کنه؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب راست میگه بنده خدا

پس خرجی از کجا بیاره

میدونم شماهم سختته کاملا درک میکنم ولی اونم داره برای رفاه شما تلاش میکنه

شغلشون چی هست؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘