2777
2789
عنوان

کاش همسرم بزرگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 73 پست
شوهر منم بخاطر ماه رمضون پنج و نیم صبحانه میخوره تو روزکاری ها ، صدای چای‌ساز بیدارم میکرد. گفتم تو ...

اتفاقا شوهر منم میخواست بره سر کار راه ک میرفت من از خواب بیدار میشدم

میگفت بخدا آروم راه رفتم😂😂😂

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ۲۸ سالمه بیشتر از نصف موهام سفیده الان باردارم هستم نمیتونم رنگ کنم‌ این بده. شما از بی فکری و بی دغدغگی گیر دادی به سن و بالاخره کاری میکنی شوهرتم حساس بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چهارسال ک زیاد نیس خودت حساس شدی عزیزم و اینو بدون این استرس کلی عوارض داره مهم همسرتونه ک شمارو پذی ...

هفت سینت خوشگله عزیزم 😍 😘 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

تو یه تاپیک من میگفتم اختلاف سنی زیاد بده چند نفر گفتن علم روانشناسی میگه تا۱۰ ۱۵ سال اشکالی نداره� ...

بازم بستگی به طرف داره ولی همسر م اصلا منو درک نمیکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو یه تاپیک من میگفتم اختلاف سنی زیاد بده چند نفر گفتن علم روانشناسی میگه تا۱۰ ۱۵ سال اشکالی نداره� ...

علم روانشناسی که محققین و روانشناسها میگن❌

علم روانشناسی بچه‌های دبیرستانی که عقده پدری دارن و عاشق یه مرد چهل ساله شدن✅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من مشکل دارم اون نداره من دلم همسرم بزرگتر میخاست نفهمیدم چطور بهش بله گفتم

ببین گذشته ها گذشته و تموم شده . دیگه ذهنت رو درگیر نکن با این فکرا . بچسب به زندگی که الان داری .

این رو هم بدون که مردا بیشتر شخصیتشون تعیین کننده رفتارشونه نه ۳،۴ سال بالا و پایین شدن سنشون . یعنی شما اگه همین همسرت بود و چند سال ازت بزرگتر بود هم باز رفتارش همینی بود که الان هست چون شخصیتش اینه .

رنگ کردن مو هم والا انقدر دغدغه نداره .بسته به سرعت رشد موهات ، هر چند هفته برو یه ریشه گیری کن تموم میشه دیگه . چیزی نیست که واقعا بخوای استرس بگیری به خاطرش . من خانواده شوهرم ارثی موهاشون زود سفید میشه . میبینی دختر ۲۰ ساله ، نصف موهاش سفیده ولی خوب دائم رنگ میذارن و حل میشه دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم