2777
2789
عنوان

کاش همسرم بزرگتر بود

827 بازدید | 73 پست

چهار سال بزرگترم

۳۹سالمه اما خب چون مواظب وزنم  و پوستم هستم سنم کمتر میخوره ولی موهام سفید شدن پنجاه درصدشون. 

در کل از روند افزایش سنم که دوست داشتم برام خوشایند باشه مخصوصا چهل سالگیم اما الان همش نگران سفید شدن موهامم که پیرتر معلوم نشم. موهای سفیدمودوست دارم ام باید همش رنگشون کنم. چهل سالگی وقت آرامشه اما بای من استرس زاست. 

شوهرم اصلا توی این فازا نیست اما خودم حساسم. راستی خانما شمایی که همسراتون بزرگترن یکسره در حال ناز کشیدنتون هستن؟ خیلی باهاتون حرف میزنن؟؟ 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

8 سال بزرگتره 

نه انگار از دو دنیای متفاوت هستیم،صحبت و توجه که صفر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اولا اینهمه رنگ مو 

دوما وقتی همسرتون مشکلی ندارن شما چرا اعتماد بنفس ندارین؟ 

حالا خیلیا ژنتیکی موهاشون تو جوانی سفید میشه 

خودتونو از هیچکس کم نبینین 

هرگز 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

حدوداً ۱۰/۱۱ سال شوهرم ازم بزرگ تره اما ۷۰/۸۰ درصد موهام سفید شدن،،برامم مهم نیست،،چرا انقدر به خودت سخت می گیری؟؟

اون چیزی که صمیمیت بین زن و مرد ایجاد می کنه شخصیت و روحیات دو نفر هست نه تفاوت سن.

.

چطور به پوستت میرسی

ضد آفتاب میزنم  اکثر اوقات. چروک نشده

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عزیزم به سن نیس . عمه من شوهر اولش هفت سال ازش کوچیکتر بود که فوت کرد. شوهر دوم چهار سال ازش بزرگتره. مامانم بهش گفت چطوره و اینا.خبری شوهر اولش گفت اون بهم همیشه بهم روحیه میداد‌ اما به این یکی من باید همش روحیه بدم .

چهارسال ک زیاد نیس خودت حساس شدی عزیزم و اینو بدون این استرس کلی عوارض داره 

مهم همسرتونه ک شمارو پذیرفته و این تفاوت سنی براش مهم نیس 

من همسرم ده سال ازم بزرگتره و اصلااا رمانتیک نیس ک بگم مدام ناز بکشه و بهم عشق بورزه ولی زمانی ک دعوا کنیم اون کوتاه میادو معذرت خواهی میکنه هرچند من مقصر باشم و بیشتر در عمل دوست داشتنش رو نشون میده 

وگرنه هیچ چیز خاصی نداره تفاوت سنی ک شما بخاطرش اعتماد ب نفستون رو از دست دادید 

حدوداً ۱۰/۱۱ سال شوهرم ازم بزرگ تره اما ۷۰/۸۰ درصد موهام سفید شدن،،برامم مهم نیست،،چرا انقدر به خودت ...

کلا شوهر کوچیکتر دوست نداشتم نفهمیدم چی شد بهش جواب دادم🤦