2777
2789
اوخوداااا🥺❤😂

دا ولی غیر از شوخی حسم کار میکنه

5 نفرو درس گفتمم😂

اول‍‌ی‍‌ن‌ح‍‌س‍‌ی ک‌‌‍ہ مـادرتـت ب‍‌ه‍‌ت‌داش‍‌ت ت‍‌ه‍‌وع ب‍‌ود ...! دی‍‌گ‌‌‍ہ از م‍‌ا چ‌‌‍ہ ان‍‌ت‍‌ظ‍‌اری داری خ‍‌ب                                                                ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقاًکه من همچین هنری رو ندارم متاسفانه 🤦🏻‍♀️هر کی مسخرم کنه اکثر مواقع واکنش نشون میدم و میشه یه ...

خب تقصیری نداری واقعا سخته کنترل کردن خودمون در مقابل این سبک رفتار

ولی یه این فکر کن که هیچکس به اندازه خودت از زندگدیت خبر نداره و کسی که با مسخره کردن "قضاوتت" میکنه یه بچه اس که بچگونه فکر میکنه و التماس توجه میکنه

حالا خودت فکر کن چقدر باید رو حرف یه بچه حساب باز کنیم و جدیش بگیریم که بهش واکنش نشون بدیم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

خب تقصیری نداری واقعا سخته کنترل کردن خودمون در مقابل این سبک رفتارولی یه این فکر کن که هیچکس به اند ...

درسته 👌🏻

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
احسنت😂😂😆

حیحیحیحیحیحی

اول‍‌ی‍‌ن‌ح‍‌س‍‌ی ک‌‌‍ہ مـادرتـت ب‍‌ه‍‌ت‌داش‍‌ت ت‍‌ه‍‌وع ب‍‌ود ...! دی‍‌گ‌‌‍ہ از م‍‌ا چ‌‌‍ہ ان‍‌ت‍‌ظ‍‌اری داری خ‍‌ب                                                                ◥ᖫℭяα𝕫Ÿ༒₭ɨllǝ℞ᖭ◤