2777
2789
درسته موقعيت مهمه اینجا همه میگن ۳۰ سال خوبه یا ۲۰ سال زوده هرکس برا خودش تصمیم میگیره بستگی به شرای ...

اکثرا ۳۰ ب بالان خودشونم مجردن

یکی ازدواج کرده خوشبخته

میزنن رو سرش

عقده بازی در میارن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا یکی زود ازدواج کرده همه ریختن سرشچیکاررب. بنده خدا داری موقعیتش خوب بود دلش خواس ازدواج کرد ب ت ...

خب اون شخص چرا توی تاپیکی ک دختره از ازدواج نکردنش ناراحته میاد میگه شوهر کردم. خب ک چی؟ دیگ دنیا همینه. ادب و شعور نداشته باشی،جامعه خودش دست بکار میشه.

اینا همونایین ک تا یکی میاد مثلا میگ پدر ندارم، میگه منکه دارم چقدددد مهریونه. یکی میگ من چاقم ناراحتم، میاد میگ منکه لاغرم. بعضی موارد هست ک ادم باید ملاحظه داشته باشه!

..
خب اون شخص چرا توی تاپیکی ک دختره از ازدواج نکردنش ناراحته میاد میگه شوهر کردم. خب ک چی؟ دیگ دنیا هم ...

من کلی گفتم

چند بار ب منم نیش زدن

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
بابا یکی زود ازدواج کرده همه ریختن سرشچیکاررب. بنده خدا داری موقعیتش خوب بود دلش خواس ازدواج کرد ب ت ...

به بعضیا باشه که واسه زندگی همه می خوان تصمیم بگیرن🫥

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بیشتر ببینید