2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 6719 بازدید | 167 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضیا از کل زندگی و معنا مفهومش اندام جنسی رو فقط میبینن. ما در سرتاسر دنیا حتی ایران دکتر زایمان اقا هم داریم. چیز عادیه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید

یک بچه داره بدنیا میاد

تمام حواس همسر شما و افرادی که شغلشون اینه 

به حاله اون مادر و فرزنده نه چیز دیگه

یک بد گرلِ خسته‌.... تو سال ۲۰۲۵ نمیتونی بخواهی همه هم عقیده ات باشند ! این فقط باعث کینه و دشمنی میشه.

اگ بد بود تو دانشکده پزشکی به تمام پزشکای مرد با هر نوع رشته ای زایمان رو یاد نمیدادن عزیزم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

چه افکار سمی طرف داره

قلبم را در جعبه ای گذاشتم اما کلیدش را گم کردم!                                                                                                                 کاربری دست 2نفره  پس اگه چیزی گفتم و نظرم با بقیه اکانتم متفاوت بود کاراگاه بازی نکنین . . .

بیشتر ببینید