2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7688 بازدید | 173 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه همسرشماهم کارش دیگه اصلا دیگه اون لحظه به فکر جون مریض های نه چیز دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بستگی ب همسرت داره چجوریه تو اون موقعیت کسی نمتونه به چیز دیگه فکر کنه

همسرم ازش سوال کردم خندید گفت بت چه چیزایی فکر میکنی تو این موقعیت آنقدر استرس و فشار هست که آدم فقط فکر نجات بیمار به چیزه دیگه ایی نمیشه فکر کرد

به نظر منم نرماله اینهمه پرستار و پزشک مرد وجود داره که فارغ از جنسیت به بیمارشون کمک میکنن اگرم درصدی از اونها خطایی انجام بدن به خاطر زات خرابشونه ربطی به شرایط نداره

تو همین تاپیکم هست مثل اون یه نفر فقط میتونم بگم حذف کن اون ادمو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

دور از جون مادر و بچه بهتر بود از نظر اون خانوم شوهرت میذاشت اون دوتا بمیرن مگه انسان نیستیم بعدم آدم بخاد کار فاسد بکنه ربط به شغل نداره با اون طرف هم کلام نشو جوابشم بده 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

توجه نکنید کلا بعضیا خودشون مشکل دارن و فکر میکنن بقیه هم مثل خودشون فقط به فکر مسائل جنسی هستن .

شما عادی هستی عزیزم کار همسرتونم مشکلی نداشته افرین بهش👌🌹

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید