2777
2789
عنوان

یه حس ششمی واقعی 🤚🤚🤚🤚❤️❤️❤️

1396 بازدید | 230 پست

عزیزم هستی 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
بله؟

عزیزم طلاق من انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برمیگردی اخرش

عزیزم رای طلاقم اومده شوهرم کوتاه نمیادواقعااخرش چی میشه ؟؟؟

بیشتر ببینید
برمیگردی اخرش

دلتنگ میشه؟

به من حسی داره ؟

به من فکر میکنه؟

از ظاهرش میگید

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید

دقیقا نود منصرف میشه برمیگرده 

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
برمیگردی اخرش

آخر رابطه ما؟؟؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️