2777
2789
عنوان

همسرم امروز یه بچه ناز و دنیا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7688 بازدید | 173 پست

خب هر آدمی به یک سری مسائل حساسیت داره 

اون شخص به دید خودش درباره ی ماجرا نظر داده و خب نظرش این بوده که گفته 

قرار نیست که همه مثل هم فکر کنن 

و قرار هم نیست شما به صحبت ایشون با همسرت به مشکل بخوری 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

در لحظه ای ک جان ی مادر و بچه در خطر بوده 

ایشون فرشته نجات شدن

به حرف اون شخص بها نده

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

ذهن بیمار همین ،من سونو سینه پیش آقا رفتم یه بنده خدایی مشکل داره دکتر خوب خانم پیدا نمیکنه میگم دکتر من خوبه برو پیشش میگه وای چطور لخت شم 🤦‍♀️تولد به کودک به جس ناب نجات جان آدما 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌