2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین تهدیدم کردن

498 بازدید | 51 پست

۱۵ سالمه اواین باره وارد رابطه میشم  اکس این فرد تو مدرسه مان بود با اون رفیقم که مارو اشنا کرد و اینا(طریقه اشناییم با این پسر جوری بود که برادر دوقلوش با رفیقم تو رابطه بود) گذشت گذشت الان این دوتا کات کردن رفته به خانواده زنگ زده و تهدید و اینا کرده صبح رفیقم زنگ زد منک شست بعدش  خانواده های اکس رلم و رفیقم زنگ زدن کلی تهدید و اینا که تو ذره ای تو این جریان باشی آبروتو میبرم  از صبح دیگه زنگ نزدن کمکم کنین خانوادم به هیچ وجه نباید بفهمن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی بهت زنگ زد و پیام داد بلاک کن 

دیگ ام جواب پسره رو نده 

کلا خودتو بکش بیرون گلم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اون سیمکارتو وردار .‌قطع ارتباط کن ..چرا انقدر شر میدی دست خودت ...بشین درستو بخون ..رفاقت با پسر اخرس هیچه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید