2777
2789

سلام دوستان

یکی از اطرافیانم برام چند تا کادو آورده بود کی؟ قبل عید

یکی از کادو هاش ( قیمتی نیست فرض کنید مجسمه ) بودش

الان رفته بودم عکسای پروفایل و اینستاشو میدیدم

یادش افتادم

یهووووو یکی از کادو هارو

توی عکس قدیمیش دیدم😐😂😂😂😂😂

ک گذاشته روی کمدش !!

چک کردم عینن همونه

عکس هم برا ۴ سال پیشه !!!

اصلا هنگم

چرا یکی باید چنین کاری کنه !!

یه چیزیو از خونه کادو پیچ کنه بیاره

به عقلشم نرسه اقا ویترینی اتاقم بوده

طرف شاید بفهمه

واکنشی ک نمیشه داد

آدم چی بگه

من بگمم حتی میگه خب عین اونو رفتم خریدم

ولی برام عجیب 

و ناامید کننده و ناراحت کننده بود

اخه برا جبران میخواستم براش کادو بخرم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه بگم‌

شاید دستش خالی بوده 

با اون مجسمه همه براش عزیز بوده

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
شاید پول نداشتع

داشتش 

اگرم نداشت

اصلا اخه مجبور نبود بیاره

چند تا کادو بود کوچیک

اینم روش گذاشته بود

اصلا تعجب کردم

اخه فک کن داری عکسای پیج یکیو میبینی

یهو با چیزی ک برات اورده روبرو میشی😐

راستش من خودم باشم ناراحت نمیشم

خب شاید اون لحظه دستش تنگ بوده ولی خواسته بهم محبت کنه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
شاید دو تا بودهشاید برای خودش خریده خوشش اومده بعد رفته برای شما هم خریده

اخه داستان اینه عکس برا خیلییی سال پیشه

میدونی

تعجب کردم!!

گفتم یعنی از خساسته

از چیه

اخه اصلا مجبور نبودش 

بعد کلی داستان هم سر هم کنه بگه اینو از فلانجا خریدم

چه لزومی داشت😐

یکی از فامیلای نزدیک نزدیک منم یه روسری برام آورد سوغات کربلا بعد دیدم چندسال قبل تو عروسی یکی سرش ک ...

چقدر عجیبن آدما.....

میخواستی برات ماشین بخرهوقتی سالم و هیچ مشکلی نداره دیگه چه مشکل داره

حرفتون خیلی عجیبه😐😐😐

یعنی شما مثلا میخوای برای خواهرت کادو ببری

میری لباس ۳ سال پیشتو براش برمیداری

کادو پیچ میکنی

میگی تازه خریدم برات؟؟؟