2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ههه مشاوره؟؟؟ بابا‌میگم اصن حرف حالیش نیست عزیزمالان ب زور مجبورمون کرده تخم مرغ درست کنیممتنفرم از ...

ببین ی کاری کن 

بهش قرص اشتها آور بده حسابی گرسنش بشه دیگه هی غذا درست میکنه براتون 

قرص گین آپ بش بده بگو ویتامینه خیلی مفیده برات

فوش میده کفر میکنه میزنه تو سرش

بذار هرکار میخواد بکنه بگو از دست تو مریض شدم میخوای بکشی مارو بکش عذابمون نده! تخم مرغ هرروز بخوری کبدت داغون میشه پس فردا هزار تا مرض میگیری دور از جونت 

هه نداره وظیفشه ب پدرت بگو جیغ و داد راه بنداز اصلا به مردم بگو بگو ابروتونو میبرم

نمیفهمن بابا

بم‌میگن سر ی غذا ابروی خودتو بردی

ولی بس ک تیکه شنیدم حال ندارم

مثلن فک‌کن شبانه روزی فقط ی بار غذا بخوری

ب اجیل و‌میوم دست بزنی دعواس میگن برا مهمونه

مادرشوهره منم اصلا غذا درست نمیکنی ولی اون مشکلی نداره کسی غذا درست کنه . پدر شوهرم فوت شده قبلا ک بود خودش برای خودش درست میکرد انقدر گناه داشت مادرشوهرم اصلا مهم نیست غذا بخوره یا نه انقدرم چاقه ک نگم برات برادر شوهرم انقدر لاغر میره سرکار نهارم برنمیکرده میگه وقتی نهاردرست نمیکنه چرا برگردم همون بیرون یه چیزی میخورم شبم خودش میاد حاظری میخوره دلم براش میسوزه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بیشتر ببینید
نمیزارن سرکار برمن‌خانوادم‌ن‌نامزدمنامزدم میگ فقط کار درست و حسابی باید باشهتو شهر ما بدون مدرک لیسا ...

اگه نامزدت الاقش خوب نیس 

ازدواج نکن 

شاید بگی از اینجا بهتره 

ولی زندگی متاهلی خیلی بدتره 

هرجور شده برو سرکار بگو زندگی خودمه ب خودم مربوطه 

کمک بگیر از کسی اگه میتونی تا صحبت کنن با خونوادت

اگه ازدواج کردی فردا پس فردا درگیر شدین این خونواده حمایتت نمیکنه نمیتونی هم زورکی زندگی کنی چون سخته

همیشه همینهنمیتونم دیگ بخداتوان حرف زدناشو ندارم ی چیزی بگم ۷ ساعت پشت سر هم قر میزنه و دعوا و کفر

نامزدت بت پول نمیده؟ 

لابد با پولت بخر درس کن بخور 

بگو پول نامزدمه دیگه 

بزار جیغ بزنه با خواهر برادرت شروع کنید به پخت و پز محلشم نزارید

منم مامانم مشکل اعصاب روان شدید داشت غذا نمی پخت اگرم میپخت یه چیز چندش بود که مجبورم میکرد بخورم از ۸ سالگی شروع کردم به پخت و پز اولش در حد تخم مرغ و سیب زمینی و... وگرنه مجبور بودم نون و ماست بخورم نه صبحونه بهم میداد نه یه تغذیه  

نمیزارن سرکار برمن‌خانوادم‌ن‌نامزدمنامزدم میگ فقط کار درست و حسابی باید باشهتو شهر ما بدون مدرک لیسا ...

پس به نامزدت بگو باید ازدواجمونو جلوتر بندازی یا من برم سر کار پول نیاز دارم و رومم نمیشه از خانوادم بگیرم 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
نامزدت بت پول نمیده؟ لابد با پولت بخر درس کن بخور بگو پول نامزدمه دیگه

مرغ و ماهی و گوشت و برنج و روغن و همهههه چی زیاددد تو یخچال داریم

نامزدم بیچاره هروقت میاد خونمون دست خالی نمیاد

همیشه دوسه تا مرغ میاره

یا میوه یا هرچی ک‌بگی

پولم میده اما برا لباسم برام میگیرن ب زور میگن با پول اون لباس بگیر

ولی اصلن نمیزارن درست کنم اصلننن دعوا میشه تو خونمون

نمیفهمن بابابم‌میگن سر ی غذا ابروی خودتو بردیولی بس ک تیکه شنیدم حال ندارممثلن فک‌کن شبانه روزی فقط ...

بگو آره سر غذا دارم دعوا میکنم چه خانواده ای هستید که سلامتی بچتون واستون مهم نیست؟ بگو پس فردا میفتیم مریض میشیم همه این پولا رو خرج دوا دکتر باید بکنی