2777
2789

مامان منم اینجوری میکنه روزایی که اعصابش خورده یا ناراحته نمیزاره آشپزی کنیم یا چیزی درست کنیم ولی تو کار خودتو کن یا ببریدش پیش مشاوره اینا که انقد مشکل دارن کاش بچه دار نمیشدن 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
یعنی چی خب همه باهم اعتراض کنید ک نمیخواید همچین وضعی رو تحمل کنید بگو یا میپزی یا از بیرون سفارش می ...

هههههه بیرون؟؟؟؟ 

میگ یکسره ک نمیشه اشپزی کنم براتون میگم خودم درست‌کنم جیغ میکشه وای خدا متنفرم ازش 

خیلی دوسش داشتم ولی خیلی خسیسه انگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هه من یلحظه تو حرف زدنم ی توپوق بزنم تا یکسال فقط شرفمو میبره میگ اینطوری اونطوری اینو بگم ک واویلا

فقط میتونم بگم خدا رو شکر داری ازدواج میکنی ازونجا میری ولی بابات اسیرشه حالا حالاها

مامان منم اینجوری میکنه روزایی که اعصابش خورده یا ناراحته نمیزاره آشپزی کنیم یا چیزی درست کنیم ولی ت ...

ههه مشاوره؟؟؟ بابا‌میگم اصن حرف حالیش نیست عزیزم

الان ب زور مجبورمون کرده تخم مرغ درست کنیم

متنفرم از تخم مرغ دیگ نمیتونم 

همیشه همینهنمیتونم دیگ بخداتوان حرف زدناشو ندارم ی چیزی بگم ۷ ساعت پشت سر هم قر میزنه و دعوا و کفر

مادرت بخیله ن خودش دلش میاد بخوره ن میذاره شمابخورید این حل نمیشه با روانشناسم چون اینا پول بده نیستن اگر شرایطت جوریه برو سر کار تا قبل ازدواج یکم غذا بخوری و از پول خودت خرج کنی ک اینقدر غر نزنه اگرم غر زد جیغ بزن ک تو کارم دخالت نکن پول خودمه😒

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید

یا وسواس و مشکل اعصاب داره، یا تنبل یا بدنش ضعیف زود خسته میشه یا خسیس .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
فقط میتونم بگم خدا رو شکر داری ازدواج میکنی ازونجا میری ولی بابات اسیرشه حالا حالاها

ارهه بیچاره بقیه اعضای خانواده

من نامزدم هرچقدرم بد باشه.ترجیح میدم از این‌خونه برم، مث جهنمه 

هههههه بیرون؟؟؟؟ میگ یکسره ک نمیشه اشپزی کنم براتون میگم خودم درست‌کنم جیغ میکشه وای خدا متنفرم ازش ...

هه نداره وظیفشه 

ب پدرت بگو جیغ و داد راه بنداز 

اصلا به مردم بگو 

بگو ابروتونو میبرم 

مادرت بخیله ن خودش دلش میاد بخوره ن میذاره شمابخورید این حل نمیشه با روانشناسم چون اینا پول بده نیست ...

نمیزارن سرکار برم

ن‌خانوادم‌ن‌نامزدم

نامزدم میگ فقط کار درست و حسابی باید باشه

تو شهر ما بدون مدرک لیسانس و اینا کار درست و حسابی پیدا نمیشه

شهرمون خیلی کوچیکه

همیشه همینهنمیتونم دیگ بخداتوان حرف زدناشو ندارم ی چیزی بگم ۷ ساعت پشت سر هم قر میزنه و دعوا و کفر

برو سرکار با پول خودت بپز بخور 

چیزی هم نمیتونه بگه اگه بگه جیغ و داد راه بنداز 

پول خودمه ب کسی ربطی نداره