2777
2789

من قبلش شاغل بودم تو شهرمون انتقالی گرفتن برا تهران 

خوبه زندگیم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله من خیلی بهتر شده اصلا استقلال مالی برای خود زن خیلی ارزشمنده

خداروشکر، یه سوال میتونم بپرسم؟! تو ارتباط با همسرتون به مشکل نخوردید یا خونه داری و اینها؟

+خدایاشکرت🤍

خداروشکر به زندگی و خونه برنامه ریزی میکنی میرسی یا نمیشه اصلا

آره خوبه خداروشکر اوایل یکم ستت بود ولی شوهرمم کمک میکنه دیگه عادت کردم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

من

این که همسرمو خیلی کم می بینم ناراحتم می کنه 

ساعت کاریمون درست عکس همدیگه س

من میرم اون خونه س

اون میاد من خوابم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم